Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak: Op ons kunt u bouwen! 

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf die uw bouwterrein opruimt? Schakel dan Lavos Reiniging in! Bouwterreinen brengen afwijkende omstandigheden met zich mee in vergelijking met andere ruimtes. Geen bestrating of bijvoorbeeld bouwafval maken het terrein een moeilijke plek om schoon te maken. Gelukkig zijn wij hier met onze jarenlange ervaring zeer bedreven in.

Wij bieden diverse schoonmaakdiensten aan die plaatsvinden nadat de bouw of verbouwing afgerond is. Dit voeren wij voornamelijk uit voor bouwbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook regelmatig voor particulieren.

Voor een professionele bouwschoonmaak tijdens de bouw

Ook voor tijdens de verbouwing, in een mobiele unit, bieden wij schoonmaakonderhoud aan. De bouwketen wordt nog wel eens vergeten. Het zijn toch de ruimtes waar u en uw medewerkers werken, eten en vergaderen. Zo is het belangrijk om ongedierte te voorkomen en afval zoals, voedselresten, plastic, glasscherven en papier of karton op te ruimen. In overleg met de uitvoerder voeren wij periodiek (dagelijks, wekelijks of maandelijks) op gezette tijden schoonmaakdiensten in de bouwketen uit. Dit kan indien gewenst buiten de reguliere werktijden plaatsvinden.

Bouwketen schoonmaak

Opleveringsschoonmaak voor na een verbouwing of renovatie

Bent u aan het einde van het bouwproject en wilt u de klant een zo mooi mogelijk eindresultaat bieden? Dan kunt u bij schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging terecht voor de bouw opleveringsschoonmaak.  Onze professionals stellen met u een werkplan op en kunnen o.a. de volgende werkzaamheden op locatie uitvoeren:

👉 Gevelreiniging waaronder het verwijderen van graffiti

👉 Glasbewassing
👉 Sanitair service
👉 Vloeronderhoud

Wij helpen u graag mee om het gebouw in optima forma op te leveren. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle bouwstoffen, verfresten en kitresten uit het pand zijn verdwenen. Ook het verwijderen van afval, stickers, cementsluieren op tegels en vensterbanken en grofvuil nemen wij uit handen. U wordt dan ook volledig ontzorgd. 

schoonmaak na verbouwing

Onze werkgebieden

Heeft u een bouwproject in Blaricum of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundige bouwschoonmaak. Wij zijn gevestigd in Blaricum, maar voeren schoonmaak in de bouw ook uit in bijvoorbeeld:

  • Bussum;
  • Naarden;
  • Hilversum;
  • Huizen;
  • Eemnes;
  • Laren;
  • Baarn.

Waarom Lavos Reiniging voor uw bouwschoonmaak?

Benieuwd naar de kosten? Neem contact op!

Bij Lavos Reiniging profiteert u van zeer scherpe prijzen voor uw bouwschoonmaak. De exacte kosten zijn afhankelijk van de aanvraag en de wensen. Samen met u komen we samen tot een geschikt kostenplaatje. Wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op, of vul hieronder een vrijblijvende gratis offerte aanvraag in. Op werkdagen ontvangt u doorgaans al binnen 4 uur reactie.

De mensenlijke gezondheid