Tapijtreiniging

Dieptereiniging Tapijt

Professionele tapijtreiniging

Tapijtreiniging vergt vakkennis. U wilt uw tapijt laten reinigen, maar door gebruik van een verkeerde machine of verkeerde productkeuze kan er bij tapijtreiniging veel misgaan. Na afloop is uw tapijt optisch schoon, maar kan schade zijn ontstaan aan garen, vezel of structuur. Door het inzetten van de juiste producten en professionele machines zijn wij in staat uw tapijt duurzaam te reinigen. Vloerbedekking reinigen, vloerkleed reinigen, hoogpolig tapijt reinigen, wollen tapijt reinigen… alles is mogelijk bij Lavosreiniging BV.

Wat kost tapijtreiniging?

De kosten van de reiniging staan in goede verhouding tot kwaliteit en de verlenging van de levensduur van het tapijt. Vaak kan uw tapijt door een goede reiniging nog jaren meegaan, omdat de structuur en materiaal van het tapijt op deze wijze wordt geoptimaliseerd. Vraag vrijblijvend om een offerte of advies over de mogelijkheden voor het laten reinigen van uw tapijt!

Dieptereiniging en oppervlaktereiniging

Bij grote oppervlakten als kantoren en winkels is het raadzaam een tapijtreinigings-onderhoudsprogramma te hanteren. Hierdoor is het mogelijk duurdere dieptereiniging uit te stellen door tussentijds een oppervlaktereiniging toe te passen. In het opstellen van zulke programma’s zijn we graag uw gesprekspartner.

Of het nu om dieptereiniging of oppervlaktereiniging van uw vloerbedekking gaat, wij adviseren u graag!