Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie

Waarom is het reinigen van uw mechanische ventilatie zo belangrijk?

Een huis bevat veel vocht door bijvoorbeeld douchen en koken. Dit vocht moet uiteindelijk weg om ongedierte en bijvoorbeeld schimmel te voorkomen. Als u niet voldoende natuurlijke ventilatie heeft, zoals ramen en deuren, dan is mechanische ventilatie een uitkomst. Mechanische ventilatie zorgt er voor dat u gezonde schone lucht heeft in huis.

Helaas staan de meeste mensen er niet bij stil dat een ventilatiesysteem ook onderhoud nodig heeft. Slecht of geen onderhoud kan er namelijk voor zorgen dat de ventilatiekanalen een verzamelplek worden voor stof, schimmels en ongedierte. Dit heeft ook negatieve gevolgen voor de luchtkwaliteit in uw huis.

Reinigen, vervangen en onderhoud door Lavos Reiniging BV

Laat uw mechanische ventilatie periodiek onderhouden en reinigen door een specialist! Een van onze zeer ervaren monteurs reinigt tijdens de onderhoudsbeurt de mechanische ventilatie en vervangt indien nodig defecte onderdelen. 

Met 3 generaties ervaring in kantoren schoonmaken zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde medewerkers door het hele land. Vooraf worden met u duidelijke afspraken gemaakt zodat beide partijen weten wat er te wachten staat.

Bij Lavos Reiniging BV zult u merken dat wij duidelijk en helder zijn in het nakomen van onze afspraken. Voor meer vragen kunt u ons direct bellen of vrijblijvend een offerte opvragen.