Over ons

Over ons

Ons verhaal 

Al 3 generaties lang is Lavos Reiniging BV dé betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Met heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op schoon! Ons betrouwbare, professionele en efficiënte team is gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten. We bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aan. Hierbij kunt u er altijd op rekenen dat de ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaak- en reinigingsdiensten.

Missie 

Lavos Reiniging BV is in Nederland voor bedrijven een deskundige, proactieve en innovatieve partner in schoonmaak en gelieerde markten. Lavos Reiniging BV wil een bedrijf zijn waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten. Vanuit een verantwoord rendement en een continuïteitsstreven helpt Lavos Reiniging BV met duurzame oplossingen klantdoelstellingen te verwezenlijken.

Visie

Lavos Reinging BV wil een deskundige, betrouwbare en innovatieve partij zijn die zich onderscheidt met goed werkgeverschap, excellente operatie en een klantgerichte aanpak. Onze kerncompetenties zijn:

  • Diensten efficiënt en klantgericht organiseren
  • Met veel medewerkers op veel verschillende plaatsen
  • Met een beperkt investeringsniveau en relatief lage risico’s.

Werknemers maken het verschil

Lavos Reiniging BV is scherp op het permanent verbeteren van haar dienstverlening. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van werknemers. Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk. Dat zorgt voor tevreden klanten en groei. En dat biedt ruimte om extra te investeren in kwaliteitsverbetering om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Kwaliteits-, Arbo- en Milieubeleidsverklaring

Het beleid van Lavos Reiniging BV is gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening, het creëren en continu verbeteren van een goede en veilige werkomgeving en steeds verder beperken van de milieubelasting van activiteiten op de leefomgeving.

Wat wij doen

Hieronder ziet u de schoonmaakdiensten die Lavos Reiniging BV kan bieden:

Lavos Reiniging BV kan dus een breed pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. U kunt ook kiezen voor eenmalige schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject of de oplevering van woningen of bedrijfspanden.