Glasbewassing

Glasbewassing

Glazenwasser regio Blaricum, Huizen en Hilversum?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Blaricum of bijvoorbeeld Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren of Eemnes? Dan bent u bij Lavos Reiniging aan het juiste adres. Heeft u zelf geen tijd voor uw glasbewassing of besteedt u het liever uit? Onze vakmannen helpen u graag met glasbewassing voor binnen en/of buiten.

Waarom glasbewassing uitbesteden?

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen ervoor om hun glasbewassing uit te besteden. Wij werken voor bedrijven in allerlei sectoren, zoals de zakelijke dienstverlening, het MKB en onderwijs. Door uw glasbewassing uit te besteden bespaart u tijd en heeft u er verder geen omkijken meer naar. Dat is wel zo fijn.

Schoon glas is niet alleen prettiger voor uw werkomgeving, het zorgt bovendien voor een positieve indruk op klanten en relaties. Uw bedrijfspand geeft een belangrijke eerste indruk op uw bezoekers. Schone ramen, kozijnen en een nette gevel zijn dus van essentieel belang.

Glasbewassing Blaricum

Onze werkwijze

Wij voeren de werkzaamheden uit met een telescoop en op “de ouderwetse” manier (emmer, inzetter en de trekker). Het schoonmaken van de ramen aan hoogbouw voeren wij ook uit met een hoogwerker. U kunt ons inschakelen voor eenmalige glasbewassing, maar ook voor periodiek glasonderhoud. Bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of eenmaal per kwartaal. Afhankelijk van uw wensen kunnen we ook direct de kozijnen schoonmaken.

Waarom Lavos Reiniging inhuren als glazenwasser?

Door onze jarenlange ervaring met glasbewassing kunnen wij bij ieder object nauwkeurig incalculeren welke voorzieningen nodig zijn voor glasbewassing en de veiligheid conform de VCA norm.

Glazenwasser Blaricum

Werkgebied

Wij opereren met gediplomeerde glazenwassers in Blaricum en omstreken, bijvoorbeeld in:

  • Bussum;
  • Naarden;
  • Hilversum;
  • Huizen;
  • Eemnes;
  • Laren;
  • Baarn.

Momenteel bedienen wij klanten in een straal van 40km rond Blaricum. Is uw bedrijf elders gevestigd? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook andere schoonmaakdiensten uitbesteden?

Uw bedrijfspand weer als nieuw? Overweeg ook om uw gevelreiniging door ons te laten verzorgen. Naast glasbewassing zijn wij gespecialiseerd in tal van andere schoonmaakdiensten, waaronder kantoor schoonmaak, vloeronderhoud en meer. Door al uw schoonmaak bij één partner te beleggen profiteert u van extra voordelige tarieven en heeft u één aanspreekpunt.

Tarieven glasbewassing

Bij Lavos Reiniging uit Blaricum profiteert u van zeer scherpe prijzen voor uw glasbewassing. De exacte tarieven zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en vereisten. Nieuwsgierig geworden? Neem telefonisch contact op, of vul hieronder een gratis offerteaanvraag in. Het aanvragen van een offerte is uiteraard vrijblijvend. Op werkdagen ontvangt u doorgaans al binnen 4 uur reactie.