Schimmelbestrijding

schimmel_verwijderen_1

Professioneel schimmels laten verwijderen? Binnen 4 uur reactie!

Zelf verwijderen van schimmel kan een zeer uitdagende klus zijn. Vermoedelijk heeft u al gepoogd de schimmels te bestrijden met schoonmaakspullen, maar lukt het definitief verwijderen van de schimmel u nog niet. Gelukkig zijn er ook (betaalbare) professionele oplossingen. Zo raden wij aan om voor definitieve bestrijding een specialist, zoals Lavos Reiniging, in te schakelen. Ons schimmelbestrijding bedrijf kijkt niet alleen naar de schimmel, maar ook naar de oorzaak!

  • Neem contact op of vul een gratis offerteformulier in
  • Stuur foto’s voor een op maat gemaakt plan/offerte
  • Binnen 4 uur nemen wij contact met u op
  • Wij bestrijden elk soort schimmel in huis!

Dagelijks bestrijden we schimmels door het hele land. Wij zijn gevestigd in Blaricum, maar voeren schimmel werkzaamheden uit in onder andere de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere, Lelystad, Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Naarden, Blaricum, Huizen, Soest, Woerden, Alphen aan de Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag en Rotterdam.

Schimmel verwijderen

Waarom kiezen voor Lavos Reiniging? 

Zelf bestrijden van schimmels is mogelijk, maar wordt niet aangeraden. In de meeste gevallen komt de schimmel terug en bent u weer terug bij af. Met het inhuren van een specialist in schimmelbestrijding bent u zeker van:

  • Drie generaties ervaring: Met onze schimmelverwijdering service haalt u ervaren en gediplomeerde bestrijders in huis. Wij hebben door onze ervaring de kennis en de middelen om het probleem definitief op te lossen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Elke uitbraak is uniek en vereist een unieke aanpak. Wij geven u een op maat gemaakte oplossing, zodat de schimmels definitief weg zijn.
  • Juiste bestrijdingstechnieken: Voor het bestrijden van schimmels gebruiken wij professionele technieken die zorgen dat we efficiënt zijn en het probleem voor eens en voor altijd oplossen.
  • Tips en nazorg: Ook na het verwijderen van schimmels staan we voor u klaar. Wij geven hiervoor u tips en advies om schimmels in de toekomst te voorkomen.

Verder staan we bij Lavos Reiniging bekend om: 

Kosten voor schimmelbestrijding

Wanneer u schimmels door een professional wilt laten verwijderen, bent u waarschijnlijk benieuwd naar de kosten die daarbij komen kijken. De kosten voor schimmelbestrijding zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de ruimte, de ondergrond, het stadium en soort schimmel. De beste manier om de kosten te bepalen is een vrijblijvende offerte aanvraag indienen met enkele foto’s bijgevoegd. Zo kunnen we een goede inschatting van het kostenplaatje voor u schetsen. Om zeker te zijn van de beste prijs. 

Onze werkwijze: In 5 stappen naar schimmelbestrijding

Om zo efficiënt mogelijk te werken is het fijn als we bij de offerte aanvraag een aantal foto’s krijgen van de schimmels. Tijdens ons bezoek doorlopen we een aantal stappen zodat de schimmels zijn weggehaald en u genoeg informatie heeft om schimmels in de toekomst te voorkomen. 

Ook na bestrijding zijn wij beschikbaar voor verdere vragen en advies. Dus neem gerust contact met ons op! 

Schimmel laten bestrijden?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.
Waarom een schimmel bestrijdingsbedrijf

Waar komt schimmel het meest voor? 

Schimmels kunnen groeien op verschillende plekken in de woning. In de meeste gevallen groeit schimmel in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Vaak nestelt het zich dan op de muren, op het plafond of op de vloer. De meest voorkomende plekken hebben we hier voor u op een rijtje gezet: 

Een oplossing voor elke soort schimmel

Er zijn duizenden soorten schimmels die u in het huishouden kunt tegenkomen. Hoewel de meeste schimmelgroei vaak zwart of grijs is, kan het ook wit, roze, geel, groen of zelfs een combinatie van kleuren zijn. De kleur van schimmel wordt beïnvloed door de voedselbron, door het vochtigheidsniveau en door het licht. Schimmel wordt veelal geïdentificeerd aan de hand van structuur en sporen. Dit is omdat een soort schimmel onder verschillende omstandigheden andere kleuren kan aannemen en in de loop van de tijd kan veranderen. Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkomende kleuren schimmels.

Veelgestelde vragen

Wij raden niet aan! Schimmels kunnen volgens betrouwbare bronnen (RIVM en GGD) mogelijk klachten veroorzaken aan de gezondheid. Ook wordt vaak de oorzaak niet aangepakt en komt de schimmel net zo snel weer terug. 

Ja, maar ook dit raden wij af! Voordat u erover heen schilderd is het belangrijk dat de schimmel is behandeld en is weggehaald. Doet u dit niet? Dan komt de schimmel snel terug en gaat het door de verf heen. 

Als de schimmel blijft terugkomen is het verstandig om een expert in te schakelen. Hij of zij geeft u advies en dit kan u veel geld en tijd besparen. 

Blogs