Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Almere? Dan bent u bij Lavos Reiniging aan het juiste adres. Profiteer van scherpe tarieven en een uitstekende service.

Offerte aanvragen

In Almere Stad, Poort, Buiten, Haven en Hout

De vraag naar professionele schoonmaakbedrijven is de afgelopen tijd toegenomen – vooral in Almere. Als grote stad dichtbij Amsterdam zijn hier namelijk veel bedrijven en kantoren gevestigd. Maar ook particulieren in Almere kunnen soms wel wat hulp bij de schoonmaak gebruiken. Schakel in beide gevallen de schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging in: onze specialisten werken zowel binnen als buiten Almere. Dagelijks zijn we te vinden bij diverse klanten in alle stadsdelen van Almere: Almere Stad, Poort, Buiten, Haven en Hout.

kantoor schoonmaak almere

Kantoor schoonmaak

Wij zorgen voor een prettige en schone werkomgeving voor uw medewerkers. Klanten op bezoek? Een schoon kantoor is het perfecte visitekaartje.

gevelreiniging almere

Gevelreiniging Almere

Voor gevelreiniging in Almere is Lavos Reiniging uw specialist. Middels gevelreiniging blijft de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in optimale conditie.

glazenwasser almere

Glazerwasser Almere

Weersinvloeden en vette vingers. Veel bedrijven kiezen ervoor om periodiek een professionele glazenwasser in te schakelen, zo ook in Almere.

Alle schoonmaakdiensten

Een schone, opgeruimde ruimte doet wonderen. Of dit nu in uw eigen woning is of binnen een bedrijf. Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij daarom in Almere verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod:

 • Kantoor schoonmaak;
 • Ontruimingen;
 • Sanitairservice;
 • Dieptereiniging;
 • Calamiteitenservice;
 • Tapijt- en meubelreiniging;
 • Schimmel verwijderen;
 • Vloeronderhoud;
 • Glasbewassing;
 • Bouw schoonmaak;
 • Gevelreiniging.

Staat de gewenste dienst niet in bovenstaand overzicht? Geen paniek! Naast bovengenoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaakklussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Snel een offerte op maat?

Waarom een schoonmaakbedrijf waarde toevoegt

Twijfelt u nog tussen zelf de schoonmaak doen of een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen? Dat is begrijpelijk, echter brengt het inhuren van een schoonmaakpartner diverse voordelen met zich mee voor u als organisatie. Een schoonmaakbedrijf:

 • Bespaart u tijd, doordat wij u volledig kunnen ontzorgen. Zodoende kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness.
 • Geeft gemak. Simpelweg een belletje en ons schoonmaakteam komt u ondersteunen.
 • Helpt een goede indruk op klanten en medewerkers achter te laten. Een schoon bedrijfspand draagt bij aan een gezonde en prettige werkomgeving.
 • Bespaart u kosten, doordat u geen dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Besparing zit hem ook in de efficiëntie waarmee onze medewerkers te werk gaan.
schoonmaakbedrijf almere

Uw schoonmaakklus in goede handen

R

Beoordeeld met een 4,8/5

Op Google worden wij met bijna 100 reviews van onze klanten gewaardeerd met een 4.8/5 ★★★★★. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

R

Drie generaties ervaring

Al ruim 3 generaties is Lavos Reiniging een bekende naam binnen Almere en omstreken. Met deze jarenlange ervaring kunnen we u compleet ontzorgen.

R

Eenmalig of periodiek

Alles is mogelijk! Een eenmalige grondige schoonmaak of liever dagelijks, wekelijks of maandelijks? Uw wensen zijn leidend voor onze dienstverlening.

R

Scherpe offerte

Bij Lavos kunt u altijd rekenen op een scherpe offerte op maat voor uw schoonmaakklus. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

R

Zakelijk & Particulier

Wij verwelkomen elke klant met hetzelfde enthousiasme. Of u nu een particulier of een zakelijke klant ben, wij zorgen voor een passende oplossing.

R

Alle schoonmaakdiensten

Door onze ruime ervaring, kunt u bij ons terecht voor een grote varieteit aan schoonmaakdiensten.

Voor iedere doelgroep

Binnen de schoonmaaksector wordt er vaak een onderscheid gemaakt tussen zakelijke en particuliere schoonmaak. Daar doen wij bij Lavos Reiniging niet aan. Als schoonmaakbedrijf zetten wij ons in Almere in voor particulieren, maar laten wij onze specialisten ook kantoren schoonmaken. Hierbij hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, mkb-ers en scholen. Alles om uw uitstraling en werk- of woongenot te verbeteren. 

In Almere een schoonmaakbedrijf inhuren?

Particulieren en bedrijven. Iedereen uit Almere kan bij ons schoonmaakbedrijf terecht. Wij hebben namelijk alle vaardigheden in huis. Onze specialisten staan klaar voor uiteenlopende taken, waaronder: sanitairreiniging, ontruimingen en glasbewassing. Maak vandaag nog in Almere gebruik van de schoonmaakdiensten van Lavos Reiniging. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Dit laatste kan door te bellen naar 035-2031032. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wanneer gaat u ons schoonmaakbedrijf in Almere inhuren?

Onze reviews

Lavos Reiniging BV
4.8
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Jolijn NikkenJolijn Nikken
10:08 09 Sep 22
Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!
Dirk B.Dirk B.
20:12 21 Aug 22
Geweldig bedrijf voor al uw schoonmaak klussen.Heeft u een goede en grondige schoonmaak nodig, dit bedrijf werkt top.Wat u ook wilt, schimmel verwijderen of reguliere schoonmaak, zij doen alles voor een schappelijke prijs.
Maarten van der MeijMaarten van der Meij
10:53 02 Aug 22
We zijn enorm snel en vakkundig geholpen. Rob en zijn team kwamen binnen 2 dagen langs om de schimmel te verwijderen. Daarbij had hij professionele apparatuur om snel de oorzaak van de schimmel op te sporen & te verwijderen. We zijn heel blij dat dit zo goed is opgelost.
AlexAlex
17:47 20 Jun 22
Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel RobAbsoluut een aanrader.
Marloes van der LogtMarloes van der Logt
15:05 10 May 22
Fijn contact en top geholpen. Ze hadden ook snel tijd, heel fijn. Ik had schimmel in mijn kelder en dit hebben ze netjes schoongemaakt. Nog even goed in laten trekken en dan kan ik weer gebruik maken van mijn kelder 😊
js_loader