Schoonmaakbedrijf Almere

Schoonmaakbedrijf Almere

Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Almere? Dan bent u bij Lavos Reiniging aan het juiste adres. Profiteer van scherpe tarieven en een uitstekende service.

In Almere Stad, Poort, Buiten, Haven en Hout

De vraag naar professionele schoonmaakbedrijven is de afgelopen tijd toegenomen – vooral in Almere. Als grote stad dichtbij Amsterdam zijn hier namelijk veel bedrijven en kantoren gevestigd. Maar ook particulieren in Almere kunnen soms wel wat hulp bij de schoonmaak gebruiken. Schakel in beide gevallen de schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging in: onze specialisten werken zowel binnen als buiten Almere. Dagelijks zijn we te vinden bij diverse klanten in alle stadsdelen van Almere: Almere Stad, Poort, Buiten, Haven en Hout.

Alle schoonmaakdiensten

Een schone, opgeruimde ruimte doet wonderen. Of dit nu in uw eigen woning is of binnen een bedrijf. Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij daarom in Almere verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt. 

Staat de gewenste dienst niet in onderstaand overzicht? Geen paniek! Naast de genoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaak klussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Waarom een schoonmaakbedrijf waarde toevoegt

Twijfelt u nog tussen zelf de schoonmaak doen of een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen? Dat is begrijpelijk, echter brengt het inhuren van een schoonmaakpartner diverse voordelen met zich mee voor u als organisatie. Een schoonmaakbedrijf:

  • Bespaart u tijd, doordat wij u volledig kunnen ontzorgen. Zodoende kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness.
  • Geeft gemak. Simpelweg een belletje en ons schoonmaakteam komt u ondersteunen.
  • Helpt een goede indruk op klanten en medewerkers achter te laten. Een schoon bedrijfspand draagt bij aan een gezonde en prettige werkomgeving.
  • Bespaart u kosten, doordat u geen dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Besparing zit hem ook in de efficiëntie waarmee onze medewerkers te werk gaan.

Voor iedere doelgroep

Binnen de schoonmaaksector wordt er vaak een onderscheid gemaakt tussen zakelijke en particuliere schoonmaak. Daar doen wij bij Lavos Reiniging niet aan. Als schoonmaakbedrijf zetten wij ons in Almere in voor particulieren, maar laten wij onze specialisten ook kantoren schoonmaken. Hierbij hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, mkb-ers en scholen. Alles om uw uitstraling en werk- of woongenot te verbeteren. 

Onze werkwijze

Al meer dan drie generaties staan wij met onze schoonmaakdiensten klaar voor de inwoners van Almere en omstreken. Dit doen wij door altijd de beste service te leveren. Dit houdt onder andere in dat wij houden van heldere afspraken en die ook altijd nakomen. Onze medewerkers staan bekend om hun betrouwbaarheid, klantgerichtheid en uitmuntende resultaten. De beste service leveren wij door het volgen van een duidelijke stappenplan.

Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

Om de juiste aanpak te bepalen, is het belangrijk dat u ons zo goed mogelijk informeert over uw wensen. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend gesprek om ervoor te zorgen dat uw schoonmaakdienst juist wordt ingevuld. U kunt uw wensen via ons contactformulier kenbaar maken, maar uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Stap 2: Plan van aanpak samenstellen

Elke klus is anders en daarom stellen we samen met u een plan op. We stellen een plan samen, welke omschrijft hoe we de klus gaan oppakken en hoe vaak de schoonmaakdienst moet worden uitgevoerd. Voor sommige klanten is dit dagelijks of wekelijks, voor andere klanten maandelijks, sporadisch of eenmalig. Uw wensen zijn hierin doorslaggevend en alles is mogelijk.

Stap 3: Schoonmaakdiensten uitvoeren

Nadat de details zijn besproken, starten we op de voor u wenselijke dag met het uitvoeren van de schoonmaakdienst in Almere. Onze vakkundige medewerkers gebruiken alleen kwaliteitsproducten en stellen uw tevredenheid centraal. Heeft u interesse in een van onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

In Almere een schoonmaakbedrijf inhuren?

Particulieren en bedrijven. Iedereen uit Almere kan bij ons schoonmaakbedrijf terecht. Wij hebben namelijk alle vaardigheden in huis. Onze specialisten staan klaar voor uiteenlopende taken, waaronder: sanitairreiniging, ontruimingen en glasbewassing. Maak vandaag nog in Almere gebruik van de schoonmaakdiensten van Lavos Reiniging.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Dit laatste kan door te bellen naar 035-2031032. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wanneer gaat u ons schoonmaakbedrijf in Almere inhuren?

Glasbewassing

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.