Sectoren

Schoonmaak zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Banken, accountants, reclamebureaus, administratiekantoren of notarissen; een schoon bedrijf draagt bij aan het werkplezier en de uitstraling van elke onderneming. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening is de schoonmaak van kantoren meer dan alleen een schoon kantoor. 

Lavos Reiniging BV ondersteunt uw kernactiviteiten en draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. Tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding leveren we gemotiveerde en betrokken medewerkers. Schoonmaak en aanvullende diensten passen bij de indeling en functie van uw huisvesting, activiteiten en budget. Met heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op schoon!

Schoonmaak

MKB

Scherp op ondernemerssupport Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Iedere dag heeft u een volle agenda om uw winkel, kantoor of bedrijf te laten excelleren. Lavos Reiniging BV helpt u als zelfstandig MKB-ondernemer met betaalbare schoonmaakdiensten. 

Wij zitten altijd in de buurt met betrokken medewerkers. Met een excellente operatie zorgen wij voor een scherpe en betaalbare schoonmaakoplossing. In overleg maken we een passend plan voor de schoonmaak van uw pand. Ook voor enkele uren per week is Lavos Reiniging BV er voor u.

Schoonmaak onderwijs

Onderwijs

Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. Met Lavos Reiniging BV heeft u die zekerheid. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze doelgerichtheid en flexibiliteit. Lavos Reiniging BV is scherp op schoon en biedt met een excellente operatie het onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Minder duur, net zo schoon
Schoolbesturen moeten efficiënter werken, maar hygiëne is belangrijk. Lavos Reiniging BV adviseert over het efficiënt inrichten van de schoonmaakprocessen. Lavos Reiniging BV levert maatwerk en gaat flexibel om met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun schoonmaakprocessen. Schone scholen behoren ook op efficiente wijze schoon te blijven. Dit kan door het schoonmaken goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school. Zonder in te leveren op kwaliteit en gastheerschap! Gastvrije, betrokken en representatieve schoonmaakmedewerkers vormen mede het visitekaartje van uw school. Ze gedragen zich naar de regels van de school.

Net als het onderwijs is Lavos Reiniging BV continu in beweging. Daarom blijven we innoveren. We bieden ook aanvullende diensten als conciërgetaken, specialistisch vloeronderhoud en gevelonderhoud.