Schoonmaakdiensten

Wij leveren zowel reguliere als periodieke schoonmaakdiensten. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten waarin wij onder andere gespecialiseerd zijn. Wij gaan echter verder waar andere stoppen en dus pakken wij ook andere schoonmaakdiensten op in overleg met u. Vraag gerust een offerte aan.

Offferte aanvragen

Onze schoonmaakdiensten

Kantoor schoonmaken

Laat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Wij hebben al 3 generaties ervaring met het schoonmaken van kantoren.

Glasbewassing

Iedereen vindt het prettiger om zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen door schoon glas te kijken. Wij zorgen voor schoon glas.

Gevelreiniging

Gevelreiniging vraagt om een goede aanpak. Wij zorgen voor die juiste aanpak bij de verschillende soorten gevels van steen, metaal of kunststof.

Sanitair service

Onze betrokken en ervaren sanitair service medewerkers zorgen ervoor dat uw sanitaire ruimtes in orde zijn. Altijd schone handdoeken, toiletpapier e.d.!

Vloeronderhoud

Het goed schoonmaken en onderhoud van vloeren is erg belangrijk. Lavos Reiniging BV heeft specialistische kennis van zaken in vloeronderhoud.

Bouw schoonmaak

De bouwoplevering schoonmaak is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de oplevering van een nieuw gebouwd project. Wij pakken dit professioneel op.

Calamiteitenservice

Brand, waterschade of inbraak zijn calamiteiten waar u niet op zit te wachten. Met onze calamiteitenservice kunnen wij snel helpen.

Ontruimingen

Ontruimingen van woningen of bedrijfspanden laten wij efficiënt en geruisloos verlopen. Wij brengen een offerte op maat uit.

Schimmel verwijderen

Schimmel is een ongewenste gast in huis of in uw pand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij makkelijk en snel schimmel verwijderen