Schoonmaakdiensten

Hieronder treft u een overzicht van onze populairste diensten. Uiteraard kunnen we u met meer schoonmaakdiensten helpen, zoals corona schoonmaak, dakreiniging, desinfecteren d.m.v. sprayen, gladheidsbestrijding, mechanische ventilatie, tapijtreiniging en sanitair service. Staat uw dienst er niet tussen? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Kantoor schoonmaak

Laat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Wij hebben al 3 generaties ervaring met het schoonmaken van kantoren.

Glasbewassing

Iedereen vindt het prettiger om zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen door schoon glas te kijken. Wij zorgen voor schoon glas. Ook op grotere hoogte.

Gevelreiniging

Gevelreiniging vraagt om een goede en professionele aanpak. Wij zorgen voor die juiste aanpak bij de verschillende soorten gevels van steen, metaal of kunststof.

Vloeronderhoud

Het goed schoonmaken en onderhoud van vloeren is erg belangrijk. Lavos Reiniging BV heeft specialistische kennis van zaken in vloeronderhoud.

Bouw schoonmaak

De bouwoplevering schoonmaak is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de oplevering van een nieuw gebouwd project. Wij pakken dit professioneel op.

Calamiteitenservice

Brand, waterschade of inbraak zijn calamiteiten waar u niet op zit te wachten. Met onze calamiteitenservice kunnen wij snel en doeltreffend helpen.

Ontruimingen

Ontruimingen van woningen of bedrijfspanden laten wij efficiënt en geruisloos verlopen. Wij brengen geheel vrijblijvend een offerte op maat uit.

Schimmel verwijderen

Schimmel is een ongewenste gast in huis of in uw pand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij makkelijk en snel schimmel verwijderen. Overal in uw woning.