Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Het goed schoonmaken en onderhoud van vloeren is erg belangrijk. Maar het onderhoud van vloeren vraagt ook specialistische kennis van zaken. Om wat voor soort vloeren gaat het? Hoe moeten de vloeren behandeld worden? Het spreekt voor zich dat een natuurstenen vloer anders schoongemaakt moet worden dan een houten vloer. En tapijt reinig je anders dan een vloer van vinyl.

Vloeren schoonmaken en onderhouden

Bij tegels hebben we te maken met voegen waar vuil in blijft hangen, bij tapijt en hout is stofzuigen vaak voldoende maar wat te doen als er vlekken zijn ontstaan? Bij ons bent u er van verzekerd dat wij de kennis in huis hebben bij welke vloer welke machines, beschermingsproducten en schoonmaak systemen er gebruikt moeten worden.

Professioneel

Zowel zakelijke als particuliere cliënten bieden wij professionele oplossingen aan als het gaat om het schoonmaken en onderhouden van vloeren. Door onze jarenlange ervaring met onderhoud van alle soorten vloeren kunnen wij bij ieder object nauwkeurig incalculeren welke voorzieningen nodig zijn voor vloeronderhoud en de veiligheid conform de VCA norm.

Ervaring

Met 3 generaties ervaring in vloeronderhoud zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde medewerkers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.