Calamiteiten schoonmaak

calamiteiten schoonmaak

Calamiteitenschoonmaak

Calamiteiten kunnen een flinke impact hebben op uw leven. Denk aan schade aan uw woning of bedrijfspand door brand, een storm, wateroverlast. Of het verlies van een dierbare na overlijden. Helaas kunnen calamiteiten iedereen overkomen. Lavos
Reiniging zorgt met calamiteitenschoonmaak dat uw ruimte snel weer leefbaar is. Van ondergelopen kelders leegpompen en reinigen tot brandschade schoonmaken; bij calamiteiten staat ons schoonmaakbedrijf voor u klaar. Ook voor reiniging na overlijden en het schoonmaken van plaatsen delict kunt u een beroep op ons doen. Neem contact met ons op en maak kennis met onze professionele service.

Als calamiteiten schoonmakers worden we regelmatig opgeroepen voor schadereiniging. Dat kan schade zijn door brand, rook en bluswater of bijvoorbeeld schade door natuurverschijnselen als een storm, hoosbui of omgevallen boom.

Brandschade schoonmaken

Het verlies van waardevolle spullen en de schade aan uw thuis of werkplek zijn al erg genoeg. De specialistische schoonmakers van Lavos Reiniging gaan zorgvuldig te werk met respect voor uw dierbare eigendommen. Beschadigde delen wegwerken, roet en rookschade schoonmaken; we zorgen dat de calamiteiten-schoonmaak vlot en grondig verloopt zodat u er snel weer in kunt.

Waterschade schoonmaken

Hevige regenbuien die lange tijd aanhouden kunnen voor flinke overlast en schade zorgen. In Nederland komt het wel eens voor dat kelders, huizen en bedrijfspanden onder water lopen. Bij Lavos Reiniging beschikken we over de juiste apparatuur om het water vlot weg te pompen. Vervolgens zorgen we dat uw ruimte weer snel droog en leefbaar is.

Stormschade schoonmaken

Een boom die op uw dak waait, ruiten die sneuvelen door rondvliegende spullen; bij storm kan uw woning of bedrijfspand flinke schade oplopen. Heeft u te maken met stormschade en daardoor direct een calamiteiten-schoonmaker nodig? Neem nu contact op met Lavos Reiniging.

calamiteitenschoonmaak

Reiniging na overlijden

De plek waar iemand is overleden schoonmaken is zeer specialistisch werk. Na een ongeval, suïcide of misdrijf en eventueel forensisch onderzoek dient de overlijdenslocatie grondig en hygiënisch te worden gereinigd. De veiligheid van de calamiteiten-schoonmaker mag hierbij niet uit het oog worden verloren. Doorgaans zit een overlijdenslocatie al snel vol met bacteriën en andere micro-organismen. Lichaamsvocht van een overledene kan besmettelijk zijn bij inademing of contact met wondjes. Het opruimen en schoonmaken na overlijden moet dus heel zorgvuldig gebeuren.

Voor de schoonmaak na overlijden, ook wel trauma-schoonmaak genoemd, kunt u vertrouwen op het specialisme van Lavos Reiniging. 

Plaats delict schoonmaken

Een plaats delict kan van alles zijn, van illegale kwekerij of XTC-lab tot locatie van een gewelddadige confrontatie. Voor het schoonmaken van diverse soorten plaatsen delict is specialistische apparatuur en kennis nodig. Er komt (gevaarlijk) chemisch of biologisch afval bij kijken dat moet worden afgevoerd, er moet worden omgegaan met bewijsmateriaal en voor de veiligheid van nabestaanden mag er absoluut geen spatje meer achterblijven. Crime scene cleaning kan dan ook niet zomaar door iedere calamiteiten-schoonmaker worden gedaan.

Bij Lavos Reiniging zijn we in het bezit van de nodige vergunningen voor crime scene cleaning. De opruimer(s) van het plaats delict zorgen voor het op de juiste manier vervoeren en verwijderen van materiaal dat biologisch gevaar oplevert. Denk hierbij aan kledingstukken en huisraad dat met bloed en ander lichaamsvocht is besmet. Voor het vernietigen hiervan hebben we de beschikking over een verbrandingsoven voor medisch afval. Ook giftig en chemisch afval kunnen we op een verantwoorde manier wegwerken.

Schoonmaak na suïcide

Suïcide, of een poging daartoe, is een ingrijpende gebeurtenis voor dierbaren en familieleden. De schoonmaak na overlijden vindt vaak plaats in de privésfeer van de nabestaanden. Onder deze treurige omstandigheden dient de schoonmaker zich discreet op te stellen. Bij Lavos Reiniging zijn specialistische calamiteiten-schoonmakers werkzaam die de overlijdensplek vakkundig en op een respectvolle manier reinigen. Zij beschikken over de middelen om de ruimte hygiënisch schoon achter te laten. Biologisch materiaal wordt discreet verpakt en onzichtbaar voor de nabestaanden afgevoerd. Met een speciaal ontsmettingsmiddel worden bloed en vervuiling verwijderd. We zorgen dat de ruimte fris en schoon wordt voor de achterblijvers.

schoonmaak-calamiteiten

Neem contact op voor calamiteitenschoonmaak

Met jarenlange ervaring op zak kunnen wij uw calamiteitenschoonmaak snel en vakkundig verzorgen. Discretie en integriteit staan bij ons voorop. Zoekt u een schoonmaakbedrijf bij calamiteiten, neem dan contact op met Lavos Reiniging. We voorzien u graag van een persoonlijke offerte. Eenmalig met spoed of in een langdurige samenwerking: Lavos Reiniging is uw partner voor calamiteitenschoonmaak.