Gevelreiniging

gevelreiniging

Gevelreiniging regio Blaricum, Huizen en Hilversum?

Bent u op zoek naar een gevelreiniger in de buurt van Blaricum of bijvoorbeeld Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren of Eemnes? Zoek dan niet verder en kies voor de specialisten van Lavos Reiniging! Al drie generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en weten wij hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. De ene keer zal dat gedaan worden met zandstraling, de andere keer zal dat gebeuren met (hoge druk) stoom. Waar het om gaat is dat u verzekerd bent van een kwalitatieve aanpak die met milieuvriendelijke middelen wordt uitgevoerd. 

Belang van gevelreiniging

Een schone gevel verhoogt de esthetische waarde van uw huis. Het kan het karakter van uw huis weer volledig terugbrengen. Echter is een gevelreiniging niet enkel voor het uiterlijk van uw woning van belang. Zo kunnen aangetaste gevels hun vochtwerende functie verliezen, waardoor de binnenmuren van uw woning kwetsbaar worden. U kunt dan onder andere last krijgen van doorslaand vocht. Het tijdig reinigen en impregneren van de gevel kan dit voorkomen. 

 

Stoomreiniging

Werkwijze

Onze professionals zorgen er voor dat uw gevel(s) en buitenvloeren dusdanig worden gereinigd dat zowel milde aanslagen als mos en klimop als roet, verf en hardnekkig vuil (denk aan graffiti) geheel verwijderd worden. Door de gevel te impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd,  zorgen wij ervoor dat de gevel geen vocht meer opneemt of doorlaat.

Als er schade aan de buitenmuur is, kan er een gevelrenovatie worden gedaan. Denk hierbij aan voegen die het begeven of scheuren in de muur. Het is verstandig om er op tijd bij te zijn, want de gevelrenovatie kan duurder uitvallen als de wand ernstig beschadigd is.

Werkgebied

Wij opereren met gediplomeerde glazenwassers in Blaricum en omstreken, bijvoorbeeld in:

  • Bussum;
  • Naarden;
  • Hilversum;
  • Huizen;
  • Eemnes;
  • Laren;
  • Baarn.

Momenteel bedienen wij klanten in een straal van 40km rond Blaricum. Is uw woning of bedrijfspand elders gevestigd? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Gevelreiniging

Middelen

Gevelreiniging vraagt om een goede aanpak. Er zijn diverse soorten gevels van onder andere steen, metaal en kunststof. Wat bij het ene materiaal goed reinigt, is funest voor het andere materiaal. Afhankelijk van de staat van uw gevel, zijn er diverse aanpakken mogelijk. Onze specialisten zullen altijd de meest gerichte aanpak bepalen voor een zo’n optimaal resultaat. Zo worden onder andere de volgende middelen ingezet:

Stoomreiniging gevel

Deze methode wordt gebruikt bij milde vervuiling zoals mos of klimop. Bij deze manier van gevel reinigen wordt water verwarmd tot boven de 100 graden om vervolgens met een hogedrukspuit de gevel te reinigen.

Chemische reiniging

Gevelreiniging met chemische middelen is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als roet of verfresten. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.

Gevelreiniging met (zand)straling

Deze methode wordt gebruikt als er sprake is van zware vervuiling. Water wordt met een mild straalmiddel zoals zand gemengd en op de wand aangebracht.

Gevelreiniging kosten

We snappen dat u graag inzicht heeft in de verwachte kosten van een reiniging. Echter is dit geen vast gegeven en is de prijs afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan de behandeling uit verschillende methodes bestaan, afhankelijk van de staat van uw gevel. Ook het te behandelen oppervlak is van belang voor de prijs van de reiniging. Benieuwd wat u kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. In deze prijsberekening nemen wij alle factoren mee en geven wij u een persoonlijke offerte op maat.