Gevelreiniging

gevelreiniging

De beste gevelreinigers

Gevelreiniging vraagt om een goede aanpak. Er zijn diverse soorten gevels van o.a. steen, metaal en kunststof. Wat bij het ene materiaal goed reinigt is funest voor het andere materiaal.

Al drie generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en weten wij hoe we gevelreiniging het beste kunnen uitvoeren. De ene keer zal dat gedaan worden met zandstraling, de andere keer zal dat gebeuren met (hoge druk) stoom. Waar het om gaat is dat u verzekerd bent van een kwalitatieve aanpak die milieu vriendelijke middelen wordt uitgevoerd. Wij opereren met gediplomeerde gevelreinigers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. 

Uitvoering

Onze professionals zorgen er voor dat uw gevel(s) en buitenvloeren dusdanig worden gereinigd dat zowel milde aanslagen als mos en klimop als roet, verf en hardnekkig vuil (denk aan graffiti) geheel verwijderd worden. Door impregnatie zorgen wij er voor dat de gevel geen vocht meer opneemt of doorlaat.

Als er schade aan de gevel is kan er een gevelrenovatie worden gedaan. Denk hierbij aan voegen die het begeven of scheuren in de muur. Het is verstandig om er op tijd bij te zijn want de gevelrenovatie kan duurder uitvallen als de wand ernstig beschadigd is.

Middelen

Gevelreiniging met stoom wordt gebruikt bij milde vervuiling zoals mos of klimop. Bij deze manier van gevel reinigen wordt water verwarmd tot boven de 100 graden om vervolgens met een hogedrukspuit de gevel te reinigen.
Gevelreiniging met chemische middelen is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als roet of verfresten. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.
Gevelreiniging met (zand)straling wordt gebruikt als er sprake is van zware vervuiling. Water wordt met een mild straalmiddel zoals zand gemengd en op de wand aangebracht.