Dakreiniging

Dakreiniging

Dakreiniging regio Blaricum, Huizen en Hilversum?

Op zoek naar professionele dakreinigers in Blaricum of bijvoorbeeld Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren of Eemnes? Zoek dan niet verder want de vakkundige dakreinigers van Lavos Reiniging verzorgen dit graag voor u. Wij beschikken over de ervaring en materialen om uw dakreiniging professioneel uit te voeren. Ook kunnen we zorgen voor extra bescherming door uw dak na het reinigen te coaten. Of u nu een plat dak heeft of een schuin dak met dakpannen, uw dakreiniging is in goede handen bij Lavos Reiniging!

Momenteel bedienen wij klanten in een straal van 40km rond Blaricum. Is uw bedrijf elders gevestigd? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom uw dak onderhouden?

De functie van het dak is uw woning of pand droog te houden en te isoleren. Daken hebben echter veel te verduren. Ze staan in direct contact met de elementen. Boomblaadjes, mos, algen en vogelpoep hechten zich aan het dakmateriaal, waardoor de kwaliteit en levensduur achteruit kunnen gaan. Door regelmatig uw dak te laten reinigen blijft u langer droog en warm. Daarnaast kan dakreiniging ook een esthetische functie hebben. Vaak is er door de architect goed nagedacht over het soort en de kleur dakpannen. Vuil en aanslag kunnen zorgen voor verkleuring van het dak, maar met dakpannen reiniging en onderhoud kunt u dit voorkomen.

Dakreiniging

Voordelen dakreiniging

  • Verlengt de levensduur van uw dak;
  • Verhoogt het esthetisch aspect van uw dak;
  • Verhoogt de woningprijs;
  • Voorkomt mos, algen en schimmels.

Uw dak laten ontmossen

Afhankelijk van waar uw huis of pand staat, kan uw dak in korte tijd vol met mos komen te zitten. Sommigen vinden deze natuurlijke look wel mooi, maar mos is niet echt goed voor de dakbedekking of dakpannen. Het materiaal wordt er in de loop van de tijd poreus door, waardoor het meer vocht opneemt. Dat kan weer leiden tot meer problemen: vocht kan bevriezen, waardoor het uitzet en het materiaal nog meer beschadigt. Voorkom lekkages en aantasting van de dakisolatie; laat uw dak ontmossen door Lavos Reiniging.

Dak ontmossen

Dak laten coaten

Wanneer we bij u zijn geweest voor een dakreiniging, ziet uw dak er weer als nieuw uit. Helaas zal het vuil en organisch materiaal zich alweer snel aan het dak hechten. Om dit proces te vertragen en uw dak langer mooi te houden kunt u het dak door ons laten coaten. We beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om deze specialistische klus te klaren. Voordat we beginnen, kijken we welke coating voor uw dak het meest geschikt is. We gebruiken hoogwaardige producten voor dakcoating, waarbij u kunt kiezen uit een brede range aan kleuren. Zo krijgt uw dak de uitstraling en de bescherming die bij u past.

Wat zijn de kosten voor dakreiniging? 

De dakreiniging kosten verschillen per project. Het reinigen van daken is namelijk altijd maatwerk en hangt af van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld het soort dakbedekking. Gaat het om een plat dak, een schuin dak met dakpannen, een rieten dak of een ander soort dak? Kunnen we erbij met de ladder of moet er een hoogwerker komen? Hoeveel vierkante meter gaat het om? Wanneer u een offerte aanvraagt voor dakreiniging, dan nemen we al deze factoren mee. We komen dan spoedig met een persoonlijke offerte, zodat u de kosten voor uw dakreiniging van tevoren inzichtelijk heeft.

Neem contact op voor dakreiniging 

Bij Lavos Reiniging hebben we vele jaren ervaring in de professionele schoonmaak. We verzorgen regelmatig dakreinigingen voor de zakelijke dienstverlening, het mkb en het onderwijs. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaak- en reinigingsdiensten. We werken altijd volgens de hoogste industrienormen. Bij zowel kortlopende als langlopende samenwerkingen zijn we uw betrouwbare schoonmaakbedrijf. Wanneer kunnen we voor u het dak op? Vraag vandaag nog een offerte aan voor dakreiniging en -coating bij Lavos Reiniging.