Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Zout strooien voor bedrijven 

Met de strooiservice van Lavos Reiniging BV houdt u tijdens de winterse omstandigheden het bedrijventerrein gladvrij. 

Gladvrij de winter door!

Hevige sneeuwval of ijzel is erg vervelend zijn voor bedrijven. Het kan er voor zorgen dat het bedrijf minder goed bereikbaar is voor werknemers, klanten en leveranciers. Uiteindelijk kan dit zelfs zorgen voor een lagere productiviteit en uiteindelijk minder omzet. Verder zorgt gladheid in en rondom het bedrijventerrein ook voor gevaarlijke situaties. Zo is een vervelend ongeval niet uit te sluiten. Voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw personeel, klanten en leveranciers is het van belang om het bedrijventerrein gladvrij te houden.

Als bedrijf of organisatie bent u ook verantwoordelijk voor de toegankelijkheid van de terreinovergang naar de openbare weg. De openbare weg wordt veelal door de gemeente opgepakt. U kunt het terrein zelf gladvrij maken, maar in de praktijk blijkt dat dit veel energie en tijd kost. En het resultaat is niet altijd toereikend. Aangeraden wordt om een professioneel gladheidsbestrijdingsbedrijf hiervoor in te huren. 

Strooiservice van Lavos Reiniging BV

In de winterse maanden helpt Lavos Reiniging BV verschillende bedrijven bij het gladvrij houden van bedrijventerrein. De winterse gladheid wordt bestreden doormiddel van onze strooiservice. Op het moment dat wij zien dat er gladheid of sneeuw wordt voorspeld komen wij in actie. Zo doen wij aan preventief strooien, maar bestrijden wij ook aanwezige gladheid. In overleg met u wordt er bepaald wanneer wij langskomen om het terrein gladvrij te maken. Zo ondervinden u, het personeel, de leveranciers en de klanten geen hinder. 

Wij zijn zeer efficiënt en bieden 24u service aan. Zo is uw bedrijventerrein 100% veilig en bespaart u tijd, kosten en energie. Geïnteresseerd? U kunt contact opnemen door te bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier te gebruiken.