Gladheidsbestrijding

Zout strooien voor bedrijven 

Met de strooiservice van Lavos Reiniging BV houdt u tijdens de winterse omstandigheden het bedrijventerrein gladvrij. Ruime ervaring, Snelle service, Landelijk actief en Volledig gecertificeerd. 9,3/10

Offerte aanvragen
Gladheidsbestrijding

Gladvrij de winter door!

Hevige sneeuwval of ijzel is erg vervelend zijn voor bedrijven. Het kan er voor zorgen dat het bedrijf minder goed bereikbaar is voor werknemers, klanten en leveranciers. Uiteindelijk kan dit zelfs zorgen voor een lagere productiviteit en uiteindelijk minder omzet. Verder zorgt gladheid in en rondom het bedrijventerrein ook voor gevaarlijke situaties. Zo is een vervelend ongeval niet uit te sluiten. Voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw personeel, klanten en leveranciers is het van belang om het bedrijventerrein gladvrij te houden.

Als bedrijf of organisatie bent u ook verantwoordelijk voor de toegankelijkheid van de terreinovergang naar de openbare weg. De openbare weg wordt veelal door de gemeente opgepakt. U kunt het terrein zelf gladvrij maken, maar in de praktijk blijkt dat dit veel energie en tijd kost. En het resultaat is niet altijd toereikend. Aangeraden wordt om een professioneel gladheidsbestrijdingsbedrijf hiervoor in te huren. 

Strooiservice van Lavos Reiniging BV

In de winterse maanden helpt Lavos Reiniging BV verschillende bedrijven bij het gladvrij houden van bedrijventerrein. De winterse gladheid wordt bestreden doormiddel van onze strooiservice. Op het moment dat wij zien dat er gladheid of sneeuw wordt voorspeld komen wij in actie. Zo doen wij aan preventief strooien, maar bestrijden wij ook aanwezige gladheid. In overleg met u wordt er bepaald wanneer wij langskomen om het terrein gladvrij te maken. Zo ondervinden u, het personeel, de leveranciers en de klanten geen hinder. 

Wij zijn zeer efficiënt en bieden 24u service aan. Zo is uw bedrijventerrein 100% veilig en bespaart u tijd, kosten en energie. Geïnteresseerd? U kunt contact opnemen door te bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier te gebruiken. 

Bedrijventerrein 100% veilig

Ruime ervaring

Snelle service

Volledig gecertificeerd

Beoordeeld met een 9,3/10

Hoog beoordeeld door onze klanten

Lavos Reiniging BV
4.8
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Jolijn NikkenJolijn Nikken
10:08 09 Sep 22
Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!
Dirk B.Dirk B.
20:12 21 Aug 22
Geweldig bedrijf voor al uw schoonmaak klussen.Heeft u een goede en grondige schoonmaak nodig, dit bedrijf werkt top.Wat u ook wilt, schimmel verwijderen of reguliere schoonmaak, zij doen alles voor een schappelijke prijs.
Maarten van der MeijMaarten van der Meij
10:53 02 Aug 22
We zijn enorm snel en vakkundig geholpen. Rob en zijn team kwamen binnen 2 dagen langs om de schimmel te verwijderen. Daarbij had hij professionele apparatuur om snel de oorzaak van de schimmel op te sporen & te verwijderen. We zijn heel blij dat dit zo goed is opgelost.
AlexAlex
17:47 20 Jun 22
Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel RobAbsoluut een aanrader.
Marloes van der LogtMarloes van der Logt
15:05 10 May 22
Fijn contact en top geholpen. Ze hadden ook snel tijd, heel fijn. Ik had schimmel in mijn kelder en dit hebben ze netjes schoongemaakt. Nog even goed in laten trekken en dan kan ik weer gebruik maken van mijn kelder 😊
js_loader