Kantoor schoonmaken

Kantoor schoonmaken

Laat uw kantoor schoonmaken door professionals

Op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in het vakgebied? Zoek dan niet verder. Lavos Reiniging is de partij die je zoekt! Al 3-generaties lang verzorgen wij voor diverse partijen de kantoorschoonmaak. Een transparante en hoge kwaliteit dienstverlening staan daarvoor aan de basis. Wacht dan ook niet langer en laat uw kantoor schoonmaken door één van onze specialisten!

Transparante en duidelijke dienstverlening

Onze kantoor schoonmaakdienst kenmerkt zich door een transparante dienstverlening. Geen kleine lettertjes, wel duidelijke afspraken waarin we ons flexibel opstellen. Of u nu eenmalig een kantoor schoonmaak wil inplannen of deze periodiek wilt laten uitvoeren; Lavos doet het. Heeft de schoonmaak spoed? Geen probleem. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn.

Gediplomeerde en gepassioneerde schoonmakers

Als deskundig schoonmaakbedrijf hechten wij veel waarde aan de geboden kwaliteit van onze medewerkers. Om die reden zijn al onze schoonmakers voorzien van belangrijke certificaten in het vakgebied. Zij kennen de randen van het vak en werken met veel passie aan de schoonmaak van uw kantoor. U bent dan ook zeker van een professionele kantoorschoonmaak!

In diverse steden actief

Kantoor schoonmaken in Amsterdam? Of een kantoor schoonmaken in Almere? Geen punt! Voor kantoor schoonmaak maar ook voor tal van andere activiteiten zijn wij actief in o.a.:

Twijfelt u of uw bedrijfspand zich nog binnen ons werkgebied bevindt? Neem dan gerust contact met ons op. In overleg is veel mogelijk!

Uw wensen staan centraal

Heeft u speciale wensen voor uw kantoor schoonmaak? Of wilt u overleggen wat er qua planning mogelijk is? Geef het dan aan ons door. Onze dienstverlening is erg flexibel en wij doen altijd onze uiterste best om uw wensen te matchen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u helemaal duidelijk hoe u onze kantoor schoonmaak diensten wilt inzetten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze offertes zijn zeer specifiek waardoor er geen ongewenste verrassingen om de hoek komen kijken. Wil u overleggen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Één van onze specialisten helpt u graag verder. Tot snel bij Lavos Reiniging!