Kantoor schoonmaak

Kantoor schoonmaken

Kantoor schoonmaak regio Blaricum, Huizen en Hilversum?

Bent u op zoek naar een partij voor kantoor schoonmaak in Blaricum of bijvoorbeeld Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren of Eemnes?  Zoek dan niet verder. Lavos Reiniging is de partij die u zoekt! Al 3-generaties lang verzorgen wij voor diverse partijen de kantoorschoonmaak. Een transparante en hoge kwaliteit dienstverlening staan daarvoor aan de basis. Wacht dan ook niet langer en laat uw kantoor schoonmaken door één van onze specialisten!

Transparante en duidelijke dienstverlening

Onze kantoor schoonmaakdienst kenmerkt zich door een transparante dienstverlening. Geen kleine lettertjes, wel duidelijke afspraken waarin we ons flexibel opstellen. Of u nu eenmalig een kantoor schoonmaak wilt inplannen of deze periodiek wilt laten uitvoeren; Lavos doet het. Heeft de schoonmaak spoed? Geen probleem. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn.

Gediplomeerde en gepassioneerde schoonmakers

Als deskundig schoonmaakbedrijf hechten wij veel waarde aan de geboden kwaliteit van onze medewerkers. Om die reden zijn al onze schoonmakers voorzien van belangrijke certificaten in het vakgebied. Zij kennen de randen van het vak en werken met veel passie aan de schoonmaak van uw kantoor. U bent dan ook zeker van een professionele schoonmaak van uw bedrijfspand!

Kantoor schoonmaak

Ons werkgebied

Wij opereren met gediplomeerde schoonmakers in Blaricum en omstreken, bijvoorbeeld in:

  • Bussum;
  • Naarden;
  • Hilversum;
  • Huizen;
  • Eemnes;
  • Laren;
  • Baarn. 

Momenteel bedienen wij klanten in een straal van 40km rond Blaricum. Is uw bedrijf elders gevestigd? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden. In overleg is veel mogelijk!

Uw wensen staan centraal

Heeft u speciale wensen voor uw kantoor schoonmaak? Of wilt u overleggen wat er qua planning mogelijk is? Geef het dan aan ons door. Onze dienstverlening is erg flexibel en wij doen altijd onze uiterste best om uw wensen te matchen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen.

Kantoor schoonmaken

Ook andere schoonmaakdiensten uitbesteden?

Uw bedrijfspand weer als nieuw? Overweeg ook om uw gevelreiniging door ons te laten verzorgen. Naast kantoor schoonmaak zijn wij gespecialiseerd in tal van andere schoonmaakdiensten, waaronder glasbewassing, vloeronderhoud en meer. Door al uw schoonmaak bij één partner te beleggen profiteert u van extra voordelige tarieven en heeft u één aanspreekpunt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u helemaal duidelijk hoe u onze kantoor schoonmaakdiensten wilt inzetten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze offertes zijn zeer specifiek waardoor er geen ongewenste verrassingen om de hoek komen kijken. Wilt u overleggen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Één van onze specialisten helpt u graag verder. Tot snel bij Lavos Reiniging!