Desinfecteren d.m.v. sprayen

desinfectie-spray

Expert in oppervlaktetechnieken

Naast het direct doorgeven van mens tot mens, vormen ook oppervlakken een risico voor virusoverdracht. Zeker met de huidige COVID-19 pandemie is dit van belang. Studies tonen namelijk aan dat SARS-CoV-2 (en het Covid-19) virussen diverse dagen kunnen overleven op oppervlakken waarmee we dagelijks in contact komen.

Lavos Reiniging is expert in oppervlaktetechnieken. Dat maakt Lavos Reiniging uw partner als het gaat om het grondig desinfecteren van oppervlakten. Met onze technieken kunnen we de meest voorkomende desinfectiemiddelen snel en makkelijk aanbrengen op grote en complex te bereiken oppervlakken. Wij hebben een kant en klaar concept voor u voor het desinfecteren van ruimten en oppervlakten.

(Verf)spuittechnologie

Spuittechnologie maak een uitgebreide behandeling van oppervlakken met een desinfectiemiddel mogelijk. Hierdoor kan de aanwezigheid van bacteriëen, virussen en schimmels verminderd worden. Desinfectiemiddelen in vloeibare vorm, die op zijn minst virusdodend zijn, zijn geschikt voor een applicatie op oppervlakken via het verspuiten.

Waar?

Speciale aandacht moet uitgaan naar plaatsen voor dagelijks gebruik en locaties die gebruikt werden door reeds zieke personen.

  • Kleedkamers, Badkamers, Sanitaire plekken
  • Kapsalons
  • Kantoren
  • Restaurants en voedselvoorbereidingsplaatsen/keukens
  • Opleidingsruimten
  • Publiek transport
  • Publieke ingangen en ruimten

In Nederland mochten de kapperszaken vanaf mei jl. weer open op voorwaarde dat veiligheidsmaatregelen gehanteerd zouden worden. Iedere kapperszaak dient strikte hygiëne maatregelen in acht te nemen: handen, gereedschap en de werkvloer dient regelmatig schoongehouden en gedesinfecteerd te worden. Hieronder kunt u zien hoe u uw kapsalon grondig en snel kan desfinfecteren. Lavos Reiniging doet dit graag voor u.