Zonwering reparatie

Zonwering reparatie

Een goede montage van uw zonwering voorkomt problemen en beschadigingen. Is er door een constructiefout of storm toch een probleem ontstaan? Dan is een specialist in te schakelen voor een reparatie! Zo verbetert u de kwaliteit en levensduur van uw luxe zonwering!

Heeft u een beschadiging aan uw zonnescherm? Of wilt u uw rolluiken graag laten herstellen? Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijke reparaties die een specialist van Lavos reiniging BV voor u uitvoert.

Wanneer is een reparatie nodig? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en ook met het juiste onderhoud kan er een beschadiging aan uw zonwering ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer de motor na intensief gebruik tekenen van slijtage vertoont. Of als er tijdens een najaarsstorm een rolluikblad sneuvelt. Door een beschadiging kunt u niet langer optimaal gebruik maken van uw zonneschermen. Laat de beschadigingen dan snel herstellen door één van de zonwering experts in uw regio. Hieronder staat een opsomming van de meest voorkomende reparaties:

  • Motor bandopwinder repareren
  • Zonnescherm opnieuw afstellen
  • Rolluik repareren
  • Doek vervangen 

Zonnewering laten repareren

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.

Motor of bandopwinder vervangen

Wanneer u uw knikarmscherm of zonnescherm veel gebruikt, slijt de motor of bandopwinder na verloop van tijd . Dit betekent dat het knikarmscherm minder goed werkt. Het is belangrijk om de rolluikmotor op tijd van een reparatie te voorzien, zodat u grotere problemen voorkomt. Een vakman is ervaren, en heeft de nieuwe rolluikmotor in een mum van tijd geïnstalleerd. Is uw band geknapt of loopt de bandopwinder niet helemaal lekker meer? Dan vervangt de zonweringexpert deze tijdens de reparatie. Zijn uw handmatig bediende rolluiken nog in prima staat en is een reparatie overbodig? Als u geïnteresseerd bent in elektrische bediening, dan vervangt de expert met alle plezier het bedieningsmechanisme door een elektrisch bedieningsmechanisme!

Zonnescherm afstellen

Bij de installatie stelt de expert uw markies of knikarmscherm goed af. Dit houdt in dat het doek op de juiste hoogte hangt en dat uw screen waterpas naar beneden sluit. Door het gebruik van de rolluiken of screens komt het soms voor dat deze niet langer waterpas sluiten of begint het doek van uw zonnescherm wat naar beneden te hangen. Dit is gelukkig simpel op te lossen door de zonnewering opnieuw af te stellen. Heeft u ervaring, dan is het mogelijk om het afstellen zelf uit te voeren. Houd er wel rekening mee dat het scherm volledig waterpas moet hangen voor een lange levensduur. Een medewerker van Lavos reiniging BV stelt uw zonwering snel opnieuw af.

Zonwering reparatie

Waarom Lavos Reiniging?

Onze werkgebieden

Is uw huis of kantoor gevestigd in Blaricum of omstreken? Dan zijn wij de reparateurs die u zoekt. Wij zijn gevestigd in Blaricum, maar voeren reparaties ook uit in bijvoorbeeld:

Benieuw naar de kosten? Neem contact op!

Lavos Reiniging profiteert u van zeer scherpe prijzen voor uw zonwering reparatie. De exacte kosten zijn afhankelijk van de aanvraag en de wensen. Samen met u komen we samen tot een geschikt kostenplaatje. Wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op, of vul hieronder een vrijblijvende gratis offerte aanvraag in. Op werkdagen ontvangt u doorgaans al binnen 4 uur reactie.

Zonnewering reparatie

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.