Schoonmaakbedrijf Huizen

Betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten Huizen

In Huizen is de vraag naar goede schoonmaakbedrijven groot. Meer en meer organisaties en huishoudens gaan namelijk overstag. Niet zo vreemd, want wij – Nederlanders – werken hard en willen buiten werktijd graag maximaal van onze vrije tijd genieten. Schakel daarom in Huizen de schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging in. Van kantoor tot woning: onze schoonmakers staan altijd voor u in het mooie Huizen klaar.

Schoonmaakbedrijf Huizen

Onze schoonmaakdiensten in Huizen

Niemand komt er onderuit: ieder pand en iedere ruimte heeft de nodige liefde nodig. Van het sanitair tot de gevel. Toch zit werkend Nederland vaak niet te wachten op het schoonmaken van hun bedrijfspand of woning. Voor deze groep biedt schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging in Huizen verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij leveren een ruim pakket, waardoor u voor vrijwel iedere wens bij ons terecht kunt. Wat dacht u van:

Kantoor schoonmaak Huizen

Kantoor schoonmaken

Heeft u een kantoor in Huizen?Met 3 generaties ervaring in kantoren schoonmaken zorgen wij ervoor dat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving hebben.

Glasbewassing Huizen

Glasbewassing

Onze ervaren glazenwassers zorgen ervoor dat iedereen zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen door schoon glas kan kijken.

Gevelreiniging Huizen

Gevelreiniging

Al 3 generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging. Of het nu gaat om gevels van steen, metaal of kunststof. Bij ons bent u verzekerd van de juiste reiniging.

Sanitair service Huizen

Sanitair service

Onze ervaren en betrokken medewerkers zorgen met de sanitair service voor het in orde zijn van de sanitaire ruimtes. Of het nu gaat om schone handdoeken of toiletpapier, wij maken het in orde.

Calamiteitenservice Huizen

Calamiteitenservice

Met onze calamiteitenservice helpen wij u met schadereiniging. Dit kan schade zijn als bijvoorbeeld brand en wateroverlast. Ook voor reiniging na overlijden bent u hier aan het juiste adres. 

Schimmel verwijderen Huizen

Schimmel verwijderen

Heeft u last van schimmel in huis of op kantoor? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij makkelijk en snel de schimmel verwijderen. Wij zorgen voor een schoon en gezond huis/kantoor.

Vloeronderhoud Huizen

Vloeronderhoud

Het schoonmaken en onderhoud van vloeren vraagt om specialistische kennis van zaken. Wij hebben deze kennis en bieden u professionele oplossingen. 

Ontruimingen Huizen

Ontruimingen

Met ons ervaren personeel zijn wij een specialist in ontruiming van woningen en kantoren. Zorvuldig en professioneel ontruimen wij en leveren wij bruikbare spullen aan andere instellingen. 

Bouw schoonmaak Huizen

Bouw schoonmaak

Voor het opleveren van een nieuwbouw project is de bouwlevering schoonmaak belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle bouwstoffen, verfresten en kitresten niet meer in het pand aanwezig zijn.

Particulier en zakelijk

Bij Lavos Reining staan wij graag voor iedereen klaar. Onze schoonmakers bellen in Huizen zowel bij particulieren als bedrijven aan om met de grote schoonmaak te beginnen. Daarbij hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening (waaronder: banken, accountants en reclamebureaus), mkb’ers en scholen. Als schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat de uitstraling van uw organisatie in Huizen optimaal is. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op mogelijke klanten, maar ook op het werkgenot van uw eigen personeel.

Schoon schip met Lavos Reiniging

Al meer dan drie generaties is Lavos Reiniging een bekende naam binnen de schoonmaak. Niet zo vreemd, want wij leveren graag de beste service. Dit doen wij door garant te staan voor heldere afspraken en korte communicatielijnen. Onze professionele schoonmakers doen bij u in Huizen de rest. Of het nu gaat om een eenmalig project of een periodieke taak: Lavos staat voor u klaar. Schakelt u in Huizen ons schoonmaakbedrijf in? Dan kunt u vertrouwen op:

Betrouwbaarheid;
Professionaliteit;
Efficiëntie.

In Huizen een schoonmaakbedrijf inhuren?

Eenmalig. Periodiek. Dagelijks. Iedereen heeft weer andere wensen, wanneer het om de grote schoonmaak in Huizen gaat. U kunt dit ook aan een echte professional overlaten. Wat dacht u van Lavos Reiniging? De schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf gaan graag bij u in Huizen aan de slag. Nieuwsgierig naar onze kwaliteiten? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 035-2031032 of vul het contactformulier in. Wanneer gaat u in Huizen een schoonmaakbedrijf inhuren?