Schimmel in Amsterdam

Schimmel in Amsterdam

Laat schimmel in uw bedrijfspand of woning verwijderen! Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Schimmel laten verwijderen Amsterdam

Veel ondernemers in Amsterdam krijgen ermee te maken: het bestrijden en verwijderen van schimmel in hun bedrijfspanden. Zeker in oudere gebouwen kan er sprake zijn van vocht- en ventilatieproblemen. Schakel daarom Lavos Reiniging in. Als specialist in schimmelbestrijding kunnen wij uw schimmel in Amsterdam bestrijden en verwijderen. Zo gaat u een gezonde toekomst tegemoet.

De gevolgen van schimmel

Schimmel in uw pand geeft een naar gevoel. Het is niet alleen vies, maar kan ook klachten teweeg brengen. Hoe ernstig en hoe snel deze optreden, is afhankelijk van de gezondheid van een persoon. Een ding is zeker: als ondernemer in Amsterdam dient u deze schimmel snel te (laten) verwijderen. U en uw personeelsleden kunnen anders de volgende klachten ontwikkelen:

  • Astma;
  • Luchtwegklachten;
  • Geïrriteerde slijmvliezen;
  • Prikkende ogen;
  • Allergieën.

Zelf schimmel voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Hoewel wij altijd voor u klaarstaan om in Amsterdam de schimmels in uw pand te verwijderen, raden wij u ook aan om te kijken naar preventieve middelen. Zo kunt het ontstaan van schimmel voorkomen door:

  • Zorg voor een goede luchtvochtigheid (30 – 80 procent);
  • Zorg voor een goede ventilatie (bijvoorbeeld een open raam);
  • Zorg dat het gebouw goed wordt schoongemaakt.
Schimmel verwijderen Amsterdam

Schimmelvrij met Lavos Reiniging

In de ideale wereld hebben we er nooit meer last van: schimmel. Helaas is dat vaak niet het geval. Wel kunt u er zo snel mogelijk vanaf komen. Zo kunt u vanuit Amsterdam ons bedrijf inschakelen om schimmel te bestrijden en te verwijderen. Dit doen wij al ruim drie generaties lang. Hierbij houden wij van heldere afspraken, korte lijnen en flexibiliteit. Zo kunt u ons al inschakelen voor een eenmalige klus. Ook staan wij graag voor particulieren klaar. Naast schimmelbestrijding staat ons team ook met andere schoonmaakdiensten voor uw organisatie in Amsterdam klaar.

Direct in Amsterdam schimmel laten verwijderen?

Schimmel is niet goed voor onze gezondheid. Dat weten we allemaal. Toch komen wij deze organismen nog vaak tegen. Als ondernemer in Amsterdam is het belangrijk om schimmel zo snel mogelijk te bestrijden en te verwijderen. Lavos Reiniging helpt u daarbij. Wij zijn namelijk specialist ‘schimmelbestrijding’ in Amsterdam. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 035-2031032 of door ons formulier in te vullen. Wanneer gaat u uw schimmel in Amsterdam laten verwijderen?

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.