Schimmel in Rotterdam

Schimmel in Rotterdam

Laat schimmel in uw bedrijfspand of woning verwijderen! Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Schimmel laten verwijderen Rotterdam

Rotterdam; één van de grootste steden in Nederland. Een ondernemende stad waar veel bedrijven ons weten te vinden voor het verwijderen van verschillende schimmels. Vochtproblemen veroorzaken deze schimmelproblemen. Bevat uw bedrijfspand in Rotterdam schimmels en wilt u deze bestrijden? Schakel dan vandaag nog Lavos Reiniging in: efficiënt en professioneel schimmel verwijderen.

Proces schimmel verwijderen

Lavos Reiniging verwijdert diverse schimmels in de omgeving van Rotterdam. Al drie generaties lang zijn wij een betrouwbare schoonmaakpartner, onder andere gespecialiseerd in het bestrijden van schimmels. Bij Lavos Reiniging gaan we met u in gesprek en luisteren wij goed naar uw wensen. We maken heldere afspraken en zijn flexibel. Denkt u dat u genoeg heeft aan een eenmalige afspraak? Ook dan komen wij natuurlijk langs in Rotterdam voor de verwijdering van schimmel. Bij ons zit u nergens aan vast.

Schimmel verwijderen Rotterdam

Schimmelvrij met Lavos Reiniging

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor het verwijderen van schimmels in uw kantoorpand of huis in Rotterdam. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om schimmels te voorkomen. Ventilatie is hierbij een belangrijke stap. Schimmel wordt veroorzaakt door een te hoog gehalte aan vocht. De juiste luchtvochtigheid zal u helpen bij het bestrijden van schimmel. Daarnaast adviseren wij om de was niet binnen te laten drogen en afval van groenten of fruit ook buiten het huis te bewaren. Hierdoor zullen schimmels zich minder snel gaan nestelen.

Direct in Rotterdam schimmel laten verwijderen?

Tijd om schimmels te verjagen en uw personeel te laten werken in een gezonde omgeving. Het team van Lavos Reiniging staat voor u klaar en zal deskundig en efficiënt aan het werk gaan. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 035-2031032. Wanneer mogen wij bij u in Rotterdam langskomen om schimmel te verwijderen?

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.