Schimmel in Lelystad

Schimmel Lelystad

Laat schimmel in uw bedrijfspand of woning verwijderen! Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Schimmel verwijderen Lelystad

Ieder jaar staan er verschillende bedrijven uit Lelystad bij ons in de rij om hun schimmel te laten verwijderen. Logisch, want deze organismen kunnen u en uw personeel veel schade berokkenen. Daarmee loopt de productiviteit van uw organisatie gevaar. Schakel daarom Lavos Reiniging uit Lelystad in: wij zijn namelijk specialist in schimmelbestrijding. Zo bent u luchtwegklachten, allergische reacties en luchtweginfecties snel de baas. Wanneer laat u in Lelystad uw schimmel bestrijden en verwijderen?

De gevaren van schimmel

Het stinkt. Het is vies. En nog belangrijker: het is gevaarlijk. Het ontstaan van schimmel is namelijk een aanslag op uw gezondheid. En dat van uw personeel natuurlijk. De een is er gevoeliger voor dan de ander. Maar vroeg of laat zal iedereen met klachten te kampen krijgen. Hieronder vallen onder andere: luchtwegproblemen, allergieën en astma. Om deze gezondheidsklachten te voorkomen kunt u ons bedrijf in Lelystad inschakelen om deze schimmels te bestrijden en te verwijderen.

Zelf schimmel voorkomen

Het liefst zou u nooit een specialist hoeven inschakelen om de schimmels uit uw pand in het mooie Lelystad te verwijderen. Helaas zijn deze organismen hardnekkig en komen ze vrijwel overal terug. U kunt het ontstaan ervan wel zoveel mogelijk voorkomen dan wel inperken. Hiertoe geven wij u de volgende tips mee:

  • Zorg voor een goede luchtvochtigheid (30 – 80 procent);
  • Zorg voor een goede ventilatie (bijvoorbeeld een open raam);
  • Zorg dat het gebouw goed wordt schoongemaakt.
Schimmel verwijderen lelystad

De diensten van Lavos Reiniging

Als werkgever zorgt u natuurlijk graag goed voor uw personeel. Daar hoort ook een gezonde en veilige werkomgeving bij. Als specialist in schimmelbestrijding verzorgt Lavos Reiniging uit Lelystad meer dan alleen het bestrijden en verwijderen van schimmel. Wij bieden ook tal van andere schoonmaakdiensten aan. Geheel naar uw wens. Dit betekent: korte lijnen, heldere afspraken en flexibiliteit. Zo staan wij ook klaar voor eenmalige afspraken en doen wij graag zaken met particulieren.

Nu in Lelystad schimmel laten verwijderen? 

Schimmel. Helaas komen we dit organisme overal tegen. In huizen. In kantoren. In andere bedrijfsruimtes. Vaak zijn vocht en ventilatie hierbij de boosdoener. Omdat schimmel slecht voor de gezondheid is, is het belangrijk om deze in Lelystad te bestrijden en te verwijderen. Hier kan Lavos Reiniging u bij helpen. Vraag direct een offerte aan of neem rechtstreeks contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier invullen. Wanneer laat u in Lelystad schimmel verwijderen?

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.