Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Betrouwbare schoonmaakpartner in Utrecht die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Schoonmaak Utrecht

Lopend langs de prachtige gracht in Utrecht wilt u niet denken aan de schoonmaakwerkzaamheden die nog gedaan moeten worden. Daarom overweegt u in zee te gaan met een schoonmaakbedrijf nabij Utrecht. Wij van Lavos Reiniging kunnen u helpen bij professionele schoonmaak. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent uit onze Domstad, voor elke opdracht hebben wij een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden in Utrecht van ons schoonmaakbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Alle schoonmaakdiensten

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij in Utrecht verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt.

Staat de gewenste dienst niet in onderstaand overzicht? Geen paniek! Naast de genoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaak klussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Zakelijke schoonmaak

Of u als ondernemer nu gevestigd bent in Hoog Catharijne, aan de Oude Gracht of ergens anders in deze stad, hygiëne is ontzettend belangrijk. Niet alleen de gezondheid van uw medewerkers is hierbij belangrijk, maar ook het werkplezier wordt beïnvloed door een schone omgeving. 

Van tevoren maken we met u duidelijke afspraken. U bepaalt hoe vaak wij langskomen bij uw kantoorruimte. Dit kan zijn dagelijks, wekelijks of periodiek.

Diverse sectoren

Als ondernemer bent u altijd bezig met het verbeteren van uw onderneming. Een goede uitstraling naar uw personeel, maar ook naar uw klanten is hierbij belangrijk. Wij zijn als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in verschillende sectoren rondom Utrecht:

  • MKB;
  • Onderwijs;
  • Zakelijke dienstverlening.

Professionele schoonmaak van Lavos

Al ruim drie generaties lang zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van zowel zakelijke als particuliere ruimtes. Dat wij al zo lang een betrouwbare partner zijn, zegt iets over onze werkwijze. De werkwijze van Lavos Reiniging gaat verder dan gewone schoonmaak. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van verschillende certificaten.

Discretie en integriteit staat bij ons Utrechts schoonmaakbedrijf voorop. Tel hier de betrokkenheid, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie bij op en u heeft het over een succesvolle onderneming. Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

In Utrecht een schoonmaakbedrijf inhuren? 

Utrecht is een bruisende stad, waar veel ondernemers gevestigd zijn. Hygiëne is een belangrijk onderdeel in het dagelijkse leven. Daarom is het verstandig om na te denken over professionele schoonmaak. Wilt u gebruikmaken van deze service? Schakel dan in Utrecht het schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging in.

Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact  met ons op. Dit laatste kan door te bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier te gebruiken. Wanneer schakelt u in Utrecht de schoonmaakdiensten van ons schoonmaakbedrijf in?

Glasbewassing

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.