Kantoor schoonmaak Utrecht

Kantoorschoonmaak Utrecht

Kantoor schoonmaak Utrecht

Betrouwbare schoonmaakpartner actief in Utrecht die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen!

Een schoon kantoor!

Ondernemers opgelet! Bent u op zoek naar een partij die schoonmaakwerk voor kantoren verzorgt? We snappen dat je geen tijd en zin hebt om de schoonmaak van het kantoor in Utrecht zelf te verzorgen. Stoffen, poetsen, stofzuigen en ramen wassen nemen nu eenmaal veel tijd in beslag. Dus waarom zou u deze werkzaamheden niet overlaten aan de experts van Lavos Reiniging? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kantoren schoonmaken in de avonduren

Een onverzorgde werkplek zorgt bij uw werknemers voor demotivatie. Daarom is kantoorschoonmaak ontzettend belangrijk, helemaal in coronatijd. We spreken graag met u af wanneer wij in Utrecht langskomen voor de schoonmaak van uw kantoor. U kunt kiezen voor een periodieke of dagelijkse schoonmaak. Ook verzorgen wij de schoonmaak van kantoren in de avonduren. Zo zijn uw werknemers verzekerd van een fris begin van hun werkdag!

Schoonmaakdiensten

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij in Utrecht,naast kantoor schoonmaak, verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt.

Staat de gewenste dienst niet in onderstaand overzicht? Geen paniek! Naast de genoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaak klussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Utrecht nodig? 

Benieuwd hoe wij van Lavos Reiniging kantoorpanden schoonmaken? Wij zijn al drie generaties lang onder andere gespecialiseerd in sanitairservice, gevelreiniging, dieptereiniging en vloeronderhoud. Onze professionele en efficiënte schoonmakers zijn in het bezit van diverse certificaten. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 035-2031032. We kijken graag hoe wij uw kantoor schoonmaak in Utrecht kunnen verzorgen!

Glasbewassing

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.