Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Offerte aanvragen

Zakelijke schoonmaak

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort. Amersfoort is een grote, ondernemende stad waar kantoren vragen om een professionele schoonmaak. Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers zich prettig voelen op kantoor. Wilt u de gemakken van een professioneel schoonmaakbedrijf ervaren door de specialisten van Lavos Reiniging? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Professionele schoonmaak Amersfoort

Heeft u een winkelpand, kantoor of showroom in Amersfoort die wel een schoonmaakbeurt van een schoonmaakbedrijf kan gebruiken? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kiest zelf wanneer de schoonmakers langskomen: dagelijks, wekelijks of periodiek. Onze medewerkers beschikken allemaal over verschillende certificaten en zijn gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak. Wij snappen heel goed dat u binnen uw organisatie andere prioriteiten heeft en dat schoonmaak daar niet tussen past. Om deze reden bieden wij ook een sanitaire service: het dagelijks schoonmaken van alle sanitaire voorzieningen binnen uw bedrijf.

   

  Voor iedere doelgroep

  Het is van belang dat de werkomgeving van uw medewerkers schoon is. Het schoonmaken van het kantoor bevordert alle werkzaamheden. Lavos Reiniging is een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort die u graag hierbij helpt. Bij het schoonmaken van een kantoor kunt u ook denken aan:

  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Schimmel verwijderen
  • Ontruimingen
  • Corona schoonmaak

   

  Een goede schoonmaak met Lavos Reiniging

  Lavos Reiniging is een schoonmaakbedrijf uit de regio Amersfoort die al 3 generaties lang met u meedenkt. Wij vinden het belangrijk om u een betrouwbare en persoonlijke service aan te bieden. Naast dat u ons kunt inzetten voor zakelijke schoonmaak, zijn wij ook beschikbaar voor particuliere schoonmaakklussen. Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aan. Ons doel? Het continu verbeteren van een goede en veilige werkomgeving. Persoonlijke aandacht voor onze klanten uit Amersfoort staan centraal bij ons schoonmaakbedrijf.

    

   In Amersfoort een schoonmaakbedrijf inhuren?

   Bureaus. Sanitair. Gevel. Alles dient goed schoon te zijn. Bent u benieuwd welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een professionele schoonmaak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-20 31 032 of u kunt mailen naar info@lavosreiniging.nl. Wanneer heeft u ons als schoonmaakbedrijf in Amersfoort nodig?