Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Betrouwbare schoonmaakpartner actief in Amersfoort die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen!

Zakelijke schoonmaak

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort. Amersfoort is een grote, ondernemende stad waar kantoren vragen om een professionele schoonmaak. Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers zich prettig voelen op kantoor. Wilt u de gemakken van een professioneel schoonmaakbedrijf ervaren door de specialisten van Lavos Reiniging? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Professionele schoonmaak Amersfoort

Heeft u een winkelpand, kantoor of showroom in Amersfoort die wel een schoonmaakbeurt van een schoonmaakbedrijf kan gebruiken? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kiest zelf wanneer de schoonmakers langskomen: dagelijks, wekelijks of periodiek.

Onze medewerkers beschikken allemaal over verschillende certificaten en zijn gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak. Wij snappen heel goed dat u binnen uw organisatie andere prioriteiten heeft en dat schoonmaak daar niet tussen past. Om deze reden bieden wij ook een sanitaire service: het dagelijks schoonmaken van alle sanitaire voorzieningen binnen uw bedrijf.

Alle schoonmaakdiensten

Een schone, opgeruimde ruimte doet wonderen. Of dit nu in uw eigen woning is of binnen een bedrijf. Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij daarom in Amersfoort verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt.

Staat de gewenste dienst niet in onderstaand overzicht? Geen paniek! Naast de genoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaak klussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Voor iedere doelgroep

Het is van belang dat de werkomgeving van uw medewerkers schoon is. Het schoonmaken van het kantoor bevordert alle werkzaamheden. Lavos Reiniging is een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort die u graag hierbij helpt. Wij bij Lavos Reiniging maken geen onderscheid tussen zakelijke en particuliere schoonmaak. 

Als schoonmaakbedrijf zetten wij ons in Amersfoort in voor particulieren, maar laten wij onze specialisten ook kantoren schoonmaken. Hierbij hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, mkb-ers en scholen. Alles om uw uitstraling en werk- of woongenot te verbeteren. 

Een goede schoonmaak met Lavos Reiniging

Lavos Reiniging is een schoonmaakbedrijf uit de regio Amersfoort die al 3 generaties lang met u meedenkt. Wij vinden het belangrijk om u een betrouwbare en persoonlijke service aan te bieden. Naast dat u ons kunt inzetten voor zakelijke schoonmaak, zijn wij ook beschikbaar voor particuliere schoonmaakklussen. 

Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aan. Ons doel? Het continu verbeteren van een goede en veilige werkomgeving. Persoonlijke aandacht voor onze klanten uit Amersfoort staan centraal bij ons schoonmaakbedrijf.

In Amersfoort een schoonmaakbedrijf inhuren?

Bureaus. Sanitair. Gevel. Alles dient goed schoon te zijn. Bent u benieuwd welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een professionele schoonmaak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-20 31 032 of u kunt mailen naar info@lavosreiniging.nl. Wanneer heeft u ons als schoonmaakbedrijf in Amersfoort nodig?

Glasbewassing

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.