Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Offerte aanvragen

Schoonmaak Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam woont en/of onderneemt, kunt u op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf. Voor bij u thuis of op kantoor. Schoonmaken is een tijdrovende klus en dient goed te gebeuren. Wanneer u in zee gaat met Lavos Reiniging, bent u verzekerd van professionele schoonmaak. Wij komen graag als schoonmaakbedrijf bij u langs in Amsterdam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hygiëne. Want, werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk! Maak vandaag nog een afspraak.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Diensten van Lavos Reiniging

Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf voor ondernemers in Amsterdam, ook komen we bij u thuis. Na een lange dag werken is het fijn om thuis te komen in een schoon huis. Zo kunt u optimaal genieten van uw vrije tijd. Wij van Lavos Reiniging bieden een breed pakket aan diensten aan, waardoor u in Amsterdam volledig ontzorgt wordt op het gebied van particuliere en zakelijke schoonmaak. Wij bieden de volgende diensten:

  • Kantoor schoonmaken;
  • Sanitairservice;
  • Gevelreiniging;
  • Dieptereiniging;
  • Glasbewassing;
  • Calamiteitenservice;
  • Vloeronderhoud;
  • Tapijt- en meubelreiniging;
  • Schimmel verwijderen;
  • Ontruimingen.

 

Zakelijke schoonmaak

Als directeur wilt u het beste voor uw personeel. Werknemers zullen gemotiveerd blijven, wanneer ze in een schone werkomgeving werken. Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam zetten wij ons graag in voor schone kantoren. Zo worden bureaus goed gereinigd, de ramen zullen weer glimmen en de vloerbedekking wordt goed gestofzuigd. Wij spreken met u af hoe vaak wij langskomen. U kunt kiezen voor een periodieke of dagelijkse schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf zullen wij vooraf bij u in Amsterdam langskomen om heldere afspraken te maken. Onze schoonmakers hebben verschillende certificaten. Hierdoor kunnen wij u een professionele schoonmaak garanderen!

 

Meteen in Amsterdam een schoonmaakbedrijf nodig

Bij Lavos Reiniging vinden wij het ontzettend belangrijk dat bedrijven en inwoners van Amsterdam een goed schoonmaakbedrijf vinden. Wij staan voor duidelijke en heldere communicatie. U kunt direct een offerte aanvragen, maar u kunt ook eerst uw vragen stellen door te bellen naar 035-2031032. Of wij nu uw kantoor of uw gehele woning mogen schoonmaken: onze specialisten zullen te allen tijde deskundig onderhoud plegen. Schakel vandaag nog de schoonmaakdiensten van Lavos Reiniging in Amsterdam in!