Schoonmaakbedrijf Bunschoten Spakenburg

Schoonmaakbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Schoonmaakbedrijf Bunschoten Spakenburg

Betrouwbare schoonmaakpartner, actief in Bunschoten-Spakenburg, die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. Vraag via onderstaande button snel een gratis offerte op maat aan. Zo weet u precies wat wij kunnen betekenen voor uw schoonmaakklus.

Alle schoonmaakdiensten

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij in de regio Bunschoten-Spakenburg verschillende schoonmaakdiensten aan. Wij bieden een ruim pakket met uiteenlopende taken, zodat u bij één opdrachtnemer terecht kunt.

Staat de gewenste dienst niet in onderstaand overzicht? Geen paniek! Naast de genoemde schoonmaakdiensten helpen we onze klanten met nog veel meer schoonmaak klussen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Zakelijk en particulier

Ons schoonmaakbedrijf in Bunschoten verzorgt zowel de zakelijke als particuliere reiniging. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor of om een woonkamer, wij staan voor u klaar! 

De schoonmaak kunnen wij regelmatig, maar ook eenmalig voor u uitvoeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het opleveren van een nieuwbouwproject of bedrijfspand of aan het strooien van het bedrijventerrein bij winterse omstandigheden.

Wij hebben een ruime ervaring en hebben klanten zitten in diverse sectoren. Zo voeren wij de schoonmaak onder andere uit voor de zakelijke dienstverlening, MKB en het onderwijs.

Onze werkwijze

Al meer dan drie generaties staan wij met onze schoonmaakdiensten klaar voor de inwoners van Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Dit doen wij door altijd de beste service te leveren. Dit houdt onder andere in dat wij houden van heldere afspraken en die ook altijd nakomen. Onze medewerkers staan bekend om hun betrouwbaarheid, klantgerichtheid en uitmuntende resultaten. De beste service leveren wij door het volgen van een duidelijke stappenplan.

Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

Om de juiste aanpak te bepalen, is het belangrijk dat u ons zo goed mogelijk informeert over uw wensen. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend gesprek om ervoor te zorgen dat uw schoonmaakdienst juist wordt ingevuld. U kunt uw wensen via ons contactformulier kenbaar maken, maar uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Stap 2: Plan van aanpak samenstellen

Elke klus is anders en daarom stellen we samen met u een plan op. We stellen een plan samen, welke omschrijft hoe we de klus gaan oppakken en hoe vaak de schoonmaakdienst moet worden uitgevoerd. Voor sommige klanten is dit dagelijks of wekelijks, voor andere klanten maandelijks, sporadisch of eenmalig. Uw wensen zijn hierin doorslaggevend en alles is mogelijk.

Stap 3: Schoonmaakdiensten uitvoeren

Nadat de details zijn besproken, starten we op de voor u wenselijke dag met het uitvoeren van de schoonmaakdienst in Bunschoten-Spakenburg. Onze vakkundige medewerkers gebruiken alleen kwaliteitsproducten en stellen uw tevredenheid centraal. Heeft u interesse in een van onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Lavos Reiniging is uw schoonmaakspecialist

Lavos Reiniging BV is een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg. In de wijde regio zijn wij dé schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten en staan bekend om onze: 

  • Persoonlijke en korte communicatielijnen
  • Flexibiliteit
  • Hoog beoordeeld door Google met een 4,8/5
  • Voordelig uurtarief
  • Vakbekwame medewerkers met hart voor het vak. 
Glasbewassing

Snel een scherpe offerte?

Neem nu contact op. Binnen enkele uren een gratis offerte op maat.