Schoonmaakbedrijf Bunschoten Spakenburg

Betrouwbare schoonmaakpartner, actief in Bunschoten-Spakenburg, die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. Vraag via onderstaande button snel een gratis offerte op maat aan. Zo weet u precies wat wij kunnen betekenen voor uw schoonmaakklus. 

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Bunschoten Spakenburg

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig in Bunschoten-Spakenburg? Schakel Lavos Reiniging BV in. Ondanks het feit dat wij gevestigd zijn in Blaricum, zijn wij actief voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Bunschoten en Spakenburg. Wilt u meer weten over onze diensten en wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, onze schoonmaak specialisten helpen u graag verder!

Onze schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf uit de regio Bunschoten-Spakenburg bieden wij een breed pakket schoonmaakdiensten aan. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in onder andere:

Er zijn naast deze schoonmaakdiensten ook andere zaken waar u Lavos Reiniging BV voor kunt inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van trappenhuizen, VVE schoonmaak of opleveringsschoonmaaal.

Staat de benodigde schoonmaakdienst niet in bovenstaand overzicht? Geen probleem, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakbedrijf in Bunschoten Spakenburg: zakelijk en particulier

Ons schoonmaakbedrijf in Bunschoten verzorgt zowel de zakelijke als particuliere reiniging. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor of om een woonkamer, wij staan voor u klaar! 

De schoonmaak kunnen wij regelmatig, maar ook eenmalig voor u uitvoeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het opleveren van een nieuwbouwproject of bedrijfspand of aan het strooien van het bedrijventerrein bij winterse omstandigheden.

Wij hebben een ruime ervaring en hebben klanten zitten in diverse sectoren. Zo voeren wij de schoonmaak onder andere uit voor de zakelijke dienstverlening, MKB en het onderwijs.

Onze werkwijze

Al meer dan drie generaties staan wij met onze schoonmaakdiensten klaar voor de inwoners van Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Dit doen wij door altijd de beste service te leveren. Dit houdt onder andere in dat wij houden van heldere afspraken en die ook altijd nakomen. Onze medewerkers staan bekend om hun betrouwbaarheid, klantgerichtheid en uitmuntende resultaten. De beste service leveren wij door het volgen van een duidelijke stappenplan.

Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

Om de juiste aanpak te bepalen, is het belangrijk dat u ons zo goed mogelijk informeert over uw wensen. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend gesprek om ervoor te zorgen dat uw schoonmaakdienst juist wordt ingevuld. U kunt uw wensen via ons contactformulier kenbaar maken, maar uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Stap 2: Plan van aanpak samenstellen

Elke klus is anders en daarom stellen we samen met u een plan op. We stellen een plan samen, welke omschrijft hoe we de klus gaan oppakken en hoe vaak de schoonmaakdienst moet worden uitgevoerd. Voor sommige klanten is dit dagelijks of wekelijks, voor andere klanten maandelijks, sporadisch of eenmalig. Uw wensen zijn hierin doorslaggevend en alles is mogelijk.

Stap 3: Schoonmaakdiensten uitvoeren

Nadat de details zijn besproken, starten we op de voor u wenselijke dag met het uitvoeren van de schoonmaakdienst in Bunschoten-Spakenburg. Onze vakkundige medewerkers gebruiken alleen kwaliteitsproducten en stellen uw tevredenheid centraal. Heeft u interesse in een van onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bunshoten-Spakenburg?

Lavos Reiniging BV is uw schoonmaakspecialist

Lavos Reiniging BV is een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg. In de wijde regio zijn wij dé schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten.

 

R

Persoonlijke en korte communicatielijnen

R

Flexibel: wij maken schoon wanneer het u uitkomt

R

Hoog beoordeeld op Google met een 4,8 uit 5

R

Specialist in de regio

R

Voordelig uurtarief

R

Vakbekwame medewerkers met hart voor het vak

 

Hoog beoordeeld door onze klanten!

 

Lavos Reiniging BV
4.8
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Jolijn NikkenJolijn Nikken
10:08 09 Sep 22
Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!
Dirk B.Dirk B.
20:12 21 Aug 22
Geweldig bedrijf voor al uw schoonmaak klussen.Heeft u een goede en grondige schoonmaak nodig, dit bedrijf werkt top.Wat u ook wilt, schimmel verwijderen of reguliere schoonmaak, zij doen alles voor een schappelijke prijs.
Maarten van der MeijMaarten van der Meij
10:53 02 Aug 22
We zijn enorm snel en vakkundig geholpen. Rob en zijn team kwamen binnen 2 dagen langs om de schimmel te verwijderen. Daarbij had hij professionele apparatuur om snel de oorzaak van de schimmel op te sporen & te verwijderen. We zijn heel blij dat dit zo goed is opgelost.
AlexAlex
17:47 20 Jun 22
Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel RobAbsoluut een aanrader.
Marloes van der LogtMarloes van der Logt
15:05 10 May 22
Fijn contact en top geholpen. Ze hadden ook snel tijd, heel fijn. Ik had schimmel in mijn kelder en dit hebben ze netjes schoongemaakt. Nog even goed in laten trekken en dan kan ik weer gebruik maken van mijn kelder 😊
js_loader