Schoonmaakbedrijf Bussum

Betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten Bussum

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Bussum, bent u bij Lavos Reiniging aan het juiste adres. Steeds meer bedrijven en huishoudens ervaren het gemak van professionele, flexibele schoonmaak. Voor deze bedrijven en particulieren biedt Lavos Reiniging een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Van het schoonmaken van uw interieur tot het reinigen van uw gevel: neem vandaag nog contact op met ons schoonmaakbedrijf in Bussum voor de mogelijkheden!

Schoonmaakbedrijf Bussum

Professionele schoonmaak

Als ondernemer in Bussum, is het belangrijk dat u een goed schoonmaakbedrijf in armen neemt. Want, het schoonmaken van uw kantoor zorgt voor tevreden werknemers. De schoonmakers van Lavos Reiniging zijn gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak en zijn daarom ook in het bezit van diverse certificaten. Al drie generaties lang zetten wij als schoonmaakbedrijf ons in voor schone kantoorpanden, gevels en vloeren in de omgeving van Bussum. Vooraf maken wij met u duidelijke afspraken. Wist u dat u zelf kunt kiezen wanneer onze schoonmakers langskomen? Onze professionele schoonmaak gebeurt dagelijk, wekelijks of periodiek!

Breed dienstenpakket

Lavos Reiniging biedt als schoonmaakbedrijf een breed pakket aan schoonmaakdiensten, ook bij u in Bussum. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Kantoor schoonmaken;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Corona schoonmaak;
  • Woning schoonmaak;
  • Schimmel verwijderen;
  • Vloeronderhoud.

Ook komen wij graag bij u langs voor eenmalige schoonmaakdiensten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het opleveren van een nieuwbouwproject of nieuw bedrijfspand.

 

Lavos Reiniging

Als schoonmaakbedrijf uit de regio Bussum weten wij hoe belangrijk het is om duidelijke afspraken te maken. Daarom hebben wij een aantal kerncompetenties opgesteld, die wij vanuit Lavos Reiniging volgen:

  • Wij bieden efficiënte diensten en werken hierbij klantgericht.
  • Wij werken met een beperkt investeringsniveau en relatief lage risico’s.
  • Wij communiceren door middel van korte lijnen: duidelijk en helder.

 

Tijd voor een schoonmaakbedrijf in Bussum?

Of het nu gaat om het schoonmaken van uw kantoor of van uw woning in Bussum: Lavos Reiniging is de juiste partij. Neem direct contact op met een van onze medewerkers, door te bellen naar 035-20 31 032 of door een mail te sturen naar info@lavosreiniging.nl. Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Bussum in?