Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Harderwijk? Dan bent u bij Lavos Reiniging aan het juiste adres. Vraag via onderstaande button snel een gratis offerte op maat aan. Zo weet u precies wat wij kunnen betekenen voor uw schoonmaakklus.

Offerte aanvragen

Bespaar kosten en tijd!

Steeds meer bedrijven en particulieren in Harderwijk zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf heeft namelijk diverse voordelen.

  • U bespaart tijd zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten;
  • U bespaart kosten doordat u geen dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Ons schoonmaakteam heeft bovendien veel ervaring en gaat efficiënt te werk.
  • U ondervindt geen hinder. Indien gewenst kunnen wij namelijk buiten uw openingstijden langskomen.
  • U creëert een prettige omgeving voor uw medewerkers en uw klanten.

Daarom staan de specialisten van Lavos Reiniging graag met professionele schoonmaak voor u klaar in Harderwijk of in omliggende plaatsen als Ermelo, Hierden en Zeewolde. Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Uw schoonmaakklus in goede handen

Optimale hygiëne met onze schoonmaakdiensten

Dat ondernemend Harderwijk steeds meer op zoek is naar zakelijke schoonmaak, merken we bij Lavos Reiniging maar al te goed. U wilt dat uw personeel elke dag een schoon kantoor binnenstapt. Dit bevordert namelijk de werkprestaties en uw werknemers zullen zich een stuk prettiger voelen. Wij vinden het belangrijk dat een schoonmaakbedrijf duidelijke afspraken met u als ondernemer uit Harderwijk maakt. Onder andere daarom spreken wij van tevoren af hoe vaak onze specialisten langskomen. Dit kan zijn dagelijks, wekelijks of periodiek. Welke werkzaamheden wij uitvoeren, bepaalt u ook helemaal zelf. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit.

Kantoor schoonmaak Harderwijk

Kantoor schoonmaken

Heeft u een kantoor in Harderwijk? Met 3 generaties ervaring in kantoren schoonmaken zorgen wij ervoor dat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving hebben.

Glasbewassing Harderwijk

Glasbewassing

Onze ervaren glazenwassers zorgen ervoor dat iedereen door schoon glas kan kijken. Zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Al 3 generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging. Of het nu gaat om gevels van kunststof, metaal of steen kunststof. U bent bij ons verzekerd van de juiste reiniging.

Sanitair service Harderwijk

Sanitair service

Onze betrokken en ervaren professionals zorgen met de sanitair service voor het in orde zijn van alle sanitaire ruimtes. Of het nu gaat om schone handdoeken of toiletpapier, wij maken het in orde.

Calamiteitenservice Harderwijk

Calamiteitenservice

Met onze calamiteitenservice helpen wij u met schadereiniging. Dit geldt voor schade door brand en wateroverlast, maar ook reiniging na overlijden is een service van ons.  

Schimmel verwijderen Harderwijk

Schimmel verwijderen

Heeft u last van schimmel in huis of op kantoor? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij eenvoudig en snel de schimmel verwijderen. Wij zorgen voor een schoon en gezond kantoor/huis.

Vloeronderhoud Harderwijk

Vloeronderhoud

Het schoonmaken en onderhoud van vloeren vraagt om specialistische kennis van zaken. Onze professionals hebben deze kennis en bieden u kundige oplossingen. 

Ontruimingen Harderwijk

Ontruimingen

Met ons ervaren personeel zijn wij een specialist in ontruiming van woningen en kantoren. Wij ontruimen zorgvuldig en professioneel en snel. Ook leveren wij de  bruikbare spullen aan instellingen. 

Bouw schoonmaak Harderwijk

Bouw schoonmaak

Voor het opleveren van een nieuwbouw project is de bouwlevering schoonmaak belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle bouwstoffen, verfresten en kitresten niet meer in het gebouw aanwezig zijn.

Particulier en zakelijk

Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. We hebben veel ervaring in diverse sectoren, waaronder:

  • Zakelijke dienstverlening (waaronder: accountants en reclamebureaus, administratiekantoren of notarissen).
  • Midden- en kleinbedrijf;
  • Diverse horecaondernemingen;
  • VVE’s;
  • Scholen.

Wij als schoonmaakbedrijf zorgen voor een optimale uitstraling van uw organisatie in Harderwijk. Dit heeft een positieve invloed op mogelijke klanten en op het werkgenoot van uw eigen personeel.

schoonmaakbedrijf harderwijk

Lavos Reiniging is uw specialist

Klanten beschrijven ons als betrouwbaar, integer, betrokken en flexibel. Doordat u één vast aanspreekpunt heeft en de communicatielijnen kort zijn, weet u precies wat u aan ons heeft. Maar we hebben u veel meer te bieden dan dat. Hieronder 6 redenen waarom Lavos Reiniging een vakbekwame schoonmaakpartner is.

R

Uitstekend gewaardeerd

We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Op Google worden wij beoordeeld met een 4.8/5 ★★★★★. En daar zijn we trots op!

R

Professioneel & Flexibel

Al ruim 3 generaties is Lavos Reiniging een bekende naam binnen de regio. U kunt rekenen op heldere afspraken en korte communicatielijnen.

R

Eenmalig of periodiek

U kunt ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaakklus, maar ook voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak.

R

Scherp uurtarief

Onze dienstverlening is zeer aantrekkelijk geprijsd. We hanteren zeer concurrerende uurtarieven en ons team gaat efficiënt te werk.

R

Zakelijk & Particulier

Wij verwelkomen elke klant met hetzelfde enthousiasme. Of u nu een particulier of een zakelijke klant ben, wij zorgen voor een passende oplossing.

R

Snel inzetbaar

Heeft u een klus waar enigszins spoed bij komt kijken? Geen probleem. Neem contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Schoonmaakbedrijf in Harderwijk nodig?

Wilt u de gemakken van Lavos Reiniging ervaren? Dan kunt u bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier te gebruiken. In zee gaan met Lavos Reiniging betekent professionele schoonmaak, die al 3 generaties lang bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Maak indruk met uw schone kantoor! Wanneer belt u ons schoonmaakbedrijf voor een afspraak in Harderwijk?

 

Reviews van Lavos Reiniging

 

Lavos Reiniging BV
4.8
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Jolijn NikkenJolijn Nikken
10:08 09 Sep 22
Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!
Dirk B.Dirk B.
20:12 21 Aug 22
Geweldig bedrijf voor al uw schoonmaak klussen.Heeft u een goede en grondige schoonmaak nodig, dit bedrijf werkt top.Wat u ook wilt, schimmel verwijderen of reguliere schoonmaak, zij doen alles voor een schappelijke prijs.
Maarten van der MeijMaarten van der Meij
10:53 02 Aug 22
We zijn enorm snel en vakkundig geholpen. Rob en zijn team kwamen binnen 2 dagen langs om de schimmel te verwijderen. Daarbij had hij professionele apparatuur om snel de oorzaak van de schimmel op te sporen & te verwijderen. We zijn heel blij dat dit zo goed is opgelost.
AlexAlex
17:47 20 Jun 22
Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel RobAbsoluut een aanrader.
Marloes van der LogtMarloes van der Logt
15:05 10 May 22
Fijn contact en top geholpen. Ze hadden ook snel tijd, heel fijn. Ik had schimmel in mijn kelder en dit hebben ze netjes schoongemaakt. Nog even goed in laten trekken en dan kan ik weer gebruik maken van mijn kelder 😊
js_loader