Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij gaan verder waar andere stoppen. 

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten Harderwijk

Steeds meer bedrijven in de prachtige havenstad Harderwijk zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Wij (Nederlanders) werken hard en willen buiten werktijd graag maximaal genieten van onze vrije tijd. Daarom staan de specialisten van Lavos Reiniging graag met professionele schoonmaak voor u klaar in Harderwijk of in omliggende plaatsen als Ermelo, Hierden, Duinen en Horst

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Ondernemend Harderwijk

Dat ondernemend Harderwijk steeds meer op zoek is naar zakelijke schoonmaak, merken we bij Lavos Reiniging maar al te goed. U wilt dat uw personeel elke dag een schoon kantoor binnenstapt. Dit bevordert namelijk de werkprestaties en uw werknemers zullen zich een stuk prettiger voelen. Wij vinden het belangrijk dat een schoonmaakbedrijf duidelijke afspraken met u als ondernemer uit Harderwijk maakt. Onder andere daarom spreken wij van tevoren af hoe vaak onze specialisten langskomen. Dit kan zijn dagelijks, wekelijks of periodiek. Welke werkzaamheden wij uitvoeren, bepaalt u ook helemaal zelf. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit.

Kantoor schoonmaak Harderwijk

Kantoor schoonmaken

Heeft u een kantoor in Harderwijk? Met 3 generaties ervaring in kantoren schoonmaken zorgen wij ervoor dat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving hebben.

Glasbewassing Harderwijk

Glasbewassing

Onze ervaren glazenwassers zorgen ervoor dat iedereen door schoon glas kan kijken. Zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Al 3 generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging. Of het nu gaat om gevels van kunststof, metaal of steen kunststof. U bent bij ons verzekerd van de juiste reiniging.

Sanitair service Harderwijk

Sanitair service

Onze betrokken en ervaren professionals zorgen met de sanitair service voor het in orde zijn van alle sanitaire ruimtes. Of het nu gaat om schone handdoeken of toiletpapier, wij maken het in orde.

Calamiteitenservice Harderwijk

Calamiteitenservice

Met onze calamiteitenservice helpen wij u met schadereiniging. Dit geldt voor schade door brand en wateroverlast, maar ook reiniging na overlijden is een service van ons.  

Schimmel verwijderen Harderwijk

Schimmel verwijderen

Heeft u last van schimmel in huis of op kantoor? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij eenvoudig en snel de schimmel verwijderen. Wij zorgen voor een schoon en gezond kantoor/huis.

Vloeronderhoud Harderwijk

Vloeronderhoud

Het schoonmaken en onderhoud van vloeren vraagt om specialistische kennis van zaken. Onze professionals hebben deze kennis en bieden u kundige oplossingen. 

Ontruimingen Harderwijk

Ontruimingen

Met ons ervaren personeel zijn wij een specialist in ontruiming van woningen en kantoren. Wij ontruimen zorgvuldig en professioneel en snel. Ook leveren wij de  bruikbare spullen aan instellingen. 

Bouw schoonmaak Harderwijk

Bouw schoonmaak

Voor het opleveren van een nieuwbouw project is de bouwlevering schoonmaak belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle bouwstoffen, verfresten en kitresten niet meer in het gebouw aanwezig zijn.

Particulier en zakelijk

Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Zo hebben wij ervaring in de zakelijke dienstverlening (waaronder: accountants en reclamebureaus, Mkb’ers en scholen. Wij als schoonmaakbedrijf zorgen voor een optimale uitstraling van uw organisatie in Harderberg. Dit heeft een positieve invloed op mogelijke klanten en op het werkgenoot van uw eigen personeel.

Professionele schoonmaak met Lavos Reiniging

Professionele schoonmaak in Harderwijk begint met een gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Onze specialisten beschikken over verschillende certificaten en een professionele uitrusting. Wij zijn met Lavos Reiniging al meer dan drie generaties een bekende naam binnen de schoonmaak. Dit is niet zo vreemd, want wij leveren graag de beste service. De beste service garanderen wij door heldere afspraken en korte communicatielijnen. U weet wat u krijgt! Of het nu gaat om een terugkomende taak of een eenmalig project: Lavos Reiniging staat voor u klaar. Schakelt u ons in? Dan kunt u vertrouwen op:

Betrouwbaarheid
Professionaliteit
Efficiëntie

Schoonmaakbedrijf in Harderwijk nodig?

Wilt u de gemakken van Lavos Reiniging ervaren? Dan kunt u bellen naar 035-2031032 of door het contactformulier te gebruiken. In zee gaan met Lavos Reiniging betekent professionele schoonmaak, die al 3 generaties lang bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Maak indruk met uw schone kantoor! Wanneer belt u ons schoonmaakbedrijf voor een afspraak in Harderwijk?