Schoonmaakbedrijf Laren

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Laren? Schakel Lavos Reiniging in! Alhoewel wij zelf in Blaricum gevestigd zijn, hebben we veel zakelijke en particuliere klanten in Laren. We zijn dus dagelijks in dit prachtige dorp te vinden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten

Bij Lavos Reiniging bent u aan het juiste adres voor diverse schoonmaakdiensten. Zo hebben wij een ruime ervaring in:

Maar er zijn meer schoonmaakdiensten waarvoor u ons schoonmaakbedrijf kunt inschakelen in Laren. Denk aan het reinigen van trappenhuizen, VVE schoonmaak, tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak of de housekeeping voor hotels.

Staat de benodigde schoonmaakdienst niet in bovenstaand overzicht? Geen probleem, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakbedrijf in Laren: zakelijk en particulier

Ons schoonmaakbedrijf in Laren verzorgt zowel de zakelijke als particuliere reiniging. Of uw kantoor nu eenmalig of op regelmatige basis grondig gereinigd moet worden: wij staan klaar om uw pand optimaal schoon te houden. Wij hebben een grote variëteit aan klanten in diverse sectoren, waaronder de zakelijke dienstverlening, MKB en het onderwijs. Daarnaast bieden we ook diverse diensten voor particulieren aan. Kortom, voor iedereen bieden we een passende oplossing.

Werkwijze

Onze medewerkers staan bekend om hun betrouwbaarheid, klantgerichtheid en uitmuntende resultaten. Wij werken altijd volgens een duidelijk stappenplan.

Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

Om de juiste aanpak te bepalen, is het belangrijk dat u ons zo goed mogelijk informeert over uw wensen. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend gesprek om ervoor te zorgen dat uw schoonmaakdienst juist wordt ingevuld. U kunt uw wensen via ons contactformulier kenbaar maken, maar uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Stap 2: Samenstellen plan van aanpak

Elke klus is anders en daarom stellen we samen met u een plan op. We stellen een plan samen, welke omschrijft hoe we de klus gaan oppakken en hoe vaak de schoonmaakdienst moet worden uitgevoerd. Voor sommige klanten is dit dagelijks of wekelijks, voor andere klanten maandelijks, sporadisch of eenmalig. Uw wensen zijn hierin doorslaggevend en alles is mogelijk.

Stap 3: Uitvoering van de schoonmaakdienst

Nadat de details zijn besproken, starten we op de voor u wenselijke dag met het uitvoeren van de schoonmaakdienst in Laren. Onze vakkundige medewerkers gebruiken alleen kwaliteitsproducten en stellen uw tevredenheid centraal. Heeft u interesse in een van onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Laren?

Waarom Lavos Reiniging?

Lavos Reiniging BV is een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Laren. In de wijde regio zijn wij dé schoonmaakpartner die met u meedenkt. Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten.

 

R

Persoonlijke en korte communicatielijnen

R

Flexibel: wij maken schoon wanneer het u uitkomt

R

Hoog beoordeeld op Google met een 4,8 uit 5

R

Specialist in de regio

R

Voordelig uurtarief

R

Vakbekwame medewerkers met hart voor het vak

 

Hoog beoordeeld door onze klanten!

 

Lavos Reiniging BV
4.8
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Jolijn NikkenJolijn Nikken
10:08 09 Sep 22
Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!
Dirk B.Dirk B.
20:12 21 Aug 22
Geweldig bedrijf voor al uw schoonmaak klussen.Heeft u een goede en grondige schoonmaak nodig, dit bedrijf werkt top.Wat u ook wilt, schimmel verwijderen of reguliere schoonmaak, zij doen alles voor een schappelijke prijs.
Maarten van der MeijMaarten van der Meij
10:53 02 Aug 22
We zijn enorm snel en vakkundig geholpen. Rob en zijn team kwamen binnen 2 dagen langs om de schimmel te verwijderen. Daarbij had hij professionele apparatuur om snel de oorzaak van de schimmel op te sporen & te verwijderen. We zijn heel blij dat dit zo goed is opgelost.
AlexAlex
17:47 20 Jun 22
Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel RobAbsoluut een aanrader.
Marloes van der LogtMarloes van der Logt
15:05 10 May 22
Fijn contact en top geholpen. Ze hadden ook snel tijd, heel fijn. Ik had schimmel in mijn kelder en dit hebben ze netjes schoongemaakt. Nog even goed in laten trekken en dan kan ik weer gebruik maken van mijn kelder 😊
js_loader